Νεκτάριος Νικολόπουλος: Ελεύθερος μετά την αναβολή της δίκης του

Νεκτάριος Νικολόπουλος: Ελεύθερος μετά την αναβολή της δίκης του

Ο πρόεδρος της BA.RE.CA συνελήφθη λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Τρίτης έπειτα από ανώνυμη καταγγελία όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες, μαζί με τον συνεργάτη του Δημήτρη Μπατή στην πλατεία της Δεξαμενής στο Κολωνάκι

Nek_2
Λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι έληξε προσωρινά η περιπέτεια του επιχειρηματία Νεκτάριου Νικολόπουλου, που ζήτησε και πήρε αναβολή για να δικασθεί την ερχόμενη Παρασκευή.

Ο πρόεδρος της BA.RE.CA συνελήφθη λίγο μετά τις εννιά το βράδυ της Τρίτης μετά από ανώνυμη καταγγελία όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες, μαζί με τον συνεργάτη του Δημήτρη Μπατή στην πλατεία της Δεξαμενής στο Κολωνάκι.

dexameni



Η σύλληψη του έγινε ένα 24ωρο μετά τα αυτοσχέδια «πάρτυ» που στήθηκαν στον Βόλο, στην πλατεία της Νέας Σμύρνης όπου ένα μόνο μαγαζί σέρβιρε 400 take away κοκτέιλ την Δευτέρα, στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι και σε γνωστό μπαρ της Κηφισιάς χθες το βράδυ!

Αντίθετα, στην «Δεξαμενή» που λειτουργεί ως αναψυκτήριο στην ομώνυμη πλατεία το οποίο διαχειρίζεται ο Νεκτάριος Νικολόπουλος, ομάδα αστυνομικών υπό την εποπτεία υψηλόβαθμου αξιωματικού της ΕΛΑΣ-οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ταξίαρχο-υποστηρίζει ότι υπήρχαν τουλάχιστον 25 άτομα.

Αυτά είχαν αγοράσει σύμφωνα με τους αστυνομικούςε ως take away, σουβλάκια και τηγανιτές πατάτες ενώ σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά τα όργανα της τάξης διατείνονται ότι σέρβιρε εκτός από αναψυκτικά και μπύρες, δηλαδή αλκοόλ, κάτι όμως που δεν απαγορευόταν.

Ο ίδιος αρνήθηκε από την πρώτη στιγμή τις κατηγορίες που του προσάπτουν και έκανε λόγο για περίεργη σύλληψη, ειδικά από την στιγμή που όλοι μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι.

nek_2_2
Κλείσιμο


«Έχω την αίσθηση ότι μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά γιατί με όλα αυτά που ακούω πραγματικά δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Είναι ζήτημα αν υπήρχαν εφτά με δέκα άτομα έξω από το μαγαζί την Τρίτη το βράδυ και ήρθαν δύο περιπολικά, έξι αστυνομικοί και αξιωματικός».

Μετά τον επιτόπιο έλεγχο στην κατά γενική ομολογία πιο ήσυχη πλατεία του Κολωνακίου, ακολούθησε η προσαγωγή του Νεκτάριου Νικολόπουλου στο ΑΤ Συντάγματος.
Εκεί αφού ακολουθήθηκαν οι αρμόδιες διαδικασίες, πέρασε την νύχτα και μαζί με τον συνεργάτη του σήμερα το μεσημέρι, πήγε στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων.

Κατά τη αποχώρηση του είπε πως θα πρέπει να ισχύουν τα ίδια για όλους και ότι καλό θα είναι να αποσαφηνιστεί το take away για όλα τα μαγαζιά και όχι να ισχύουν δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Χθες το βράδυ το περιστατικό με τα επεισόδια στην Αγία Παρασκευή και το μπαρ της Κηφισιάς με τα take away ποτά, κατέδειξαν αν μη τι άλλο, ότι κάτι πρέπει να αλλάξει.

Με τον κόσμο να αναζητάει κάποιου είδους διέξοδο μετά την καραντίνα, ήταν σχεδόν σίγουρο ότι το take away θα άλλαζε μορφή σε πλατείες περιτρυγυρισμένες από μπαράκια, εστιατόρια και καφέ.

Ένα ερωτηματικό είναι πως το βράδυ της Δευτέρας, στην πλατεία της Νέας Σμύρνης που ένα μαγαζί σέρβιρε 400 take away ποτά σε εκατοντάδες ανθρώπους οι οποίοι κατέκλυσαν τον χώρο της, δεν υπήρξε καμία παρέμβαση από τις αρχές.

Το αυτό έλαβε χώρα στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι, όπου δεκάδες άνθρωποι την κατέκλυσαν με ποτά στο χέρι που αγόρασαν από μαγαζιά η περίπτερα τα οποία απόλαυσαν χωρίς το παραμικρό πέρασμα αστυνομικών, οι οποίοι μια ημέρα μετά έκαναν μια μίνι-επιχείρηση για ένα μικρό αναψυκτήριο στην Δεξαμενή.

Ειδήσεις σήμερα:

Πρώην δήμαρχος Κηφισιάς: «Με την υγεία των πολιτών του Δήμου Κηφισιάς δεν πρέπει να παίζουμε»

Άρση μέτρων: Πως πρέπει να ανοίξουν τα εστιατόρια

Στην τελική ευθεία για την επιστροφή στα σχολεία οι μαθητές Γ' Λυκείου - Προτεραιότητα η ασφάλεια

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης