Δήμαρχος απειλεί πολίτες που κακοποιούν τις συζύγους τους!

Δήμαρχος απειλεί πολίτες που κακοποιούν τις συζύγους τους!

Με τα  μούτρα στα «βαθιά» φαίνεται  πως έπεσε μόλις ανέλαβε τα  καθήκοντά του ο δήμαρχος νότιας Κυνουρίας Γιάννης Μαρνέρης

Δήμαρχος απειλεί  πολίτες που κακοποιούν τις συζύγους τους!
Με τα  μούτρα στα «βαθιά» φαίνεται  πως έπεσε μόλις ανέλαβε τα  καθήκοντά του ο δήμαρχος νότιας Κυνουρίας Γιάννης Μαρνέρης! Όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε άρθρο του σε ιστοσελίδα που διατηρεί στο διαδίκτυο, ανέλαβε προσωπικά να τα βάλει με τρεις τουλάχιστον «νταήδες» της περιοχής οι οποίοι κακοποιούν τις συζύγους τους!

Ο δήμαρχος επιβεβαίωσε και στο δημοτικό ραδιόφωνο της Τρίπολης ότι, μέσα στις δύο εβδομάδες που ασκεί τα καθήκοντά του, δέχθηκε επώνυμες καταγγελίες από τρεις παντρεμένες γυναίκες οι οποίες ισχυρίζονται πως κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τους συζύγους τους! Όπως του αποκάλυψαν, μάλιστα, αυτό συνέβη μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών τους!

Ο  κ Μαρνέρης δήλωσε αποφασισμένος να μην επιτρέψει να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και απηύθυνε σαφή προειδοποίηση προς τους τρεις συζύγους και όποιον θελήσει να τους μιμηθεί:

Κλείσιμο
«Προειδοποιώ τους “άνδρες” αυτούς ότι την επόμενη φορά δεν θα ανεχθώ τον βιασμό της κοινωνίας μας και θα εξαντλήσω την υποχρέωσή μου προς τις συγκεκριμένες γυναίκες ή οποιεσδήποτε άλλες, θα καταγγείλω δε τους βιαστές στον εισαγγελέα και στους πολίτες, γιατί εκτός των άλλων η αρρωστημένη αυτή συμπεριφορά δεν μας αρμόζει»!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης