Άρση μέτρων: «Χωρίς προβλήματα η κίνηση στα λεωφορεία» λέει ο πρόεδρος συνδικάτου του ΟΑΣΑ

Άρση μέτρων: «Χωρίς προβλήματα η κίνηση στα λεωφορεία» λέει ο πρόεδρος συνδικάτου του ΟΑΣΑ

«Υπάρχει μια μικρή αύξηση της επιβατικής κίνησης αλλά αντιμετωπίζεται με περισσότερα λεωφορεία σήμερα στους δρόμους» ανέφερε ο Κώστας Σιορίκης

mesa_metaforas
«Δεν μας έχουν μεταφέρει προβλήματα, υπάρχει μια μικρή αύξηση της επιβατικής κίνησης αλλά αντιμετωπίζεται με περισσότερα λεωφορεία σήμερα στους δρόμους, με μεγαλύτερη συχνότητα και λιγότερη αναμονή στις στάσεις», είπε στο ΘΕΜΑ 104.6 ο πρόεδρος Συνδικάτου ΟΑΣΑ Κώστας Σιορίκης για την κατάσταση στα λεωφορεία.

«Την προηγούμενη βδομάδα ήταν περίπου 550 τρόλεϊ και λεωφορεία, μπορεί να είναι σήμερα 950 γιατί ακόμα δεν έχουμε πάρει τα στοιχεία. Ο στόχος είναι να βγουν 1. 000 λεωφορεία» πρόσθεσε.

Για τις μάσκες, ανέφερε ότι ο κόσμος τις φοράει και τηρεί τις αποστάσεις, από φόβο από μόνος του, όπως είπε. Σημείωσε δε ότι στα λεωφορεία υπάρχουν αφίσες για την απόσταση ότι μπορεί να στέκεται κάποιος ανά δεύτερη χειρολαβή.

«Αν κάποιος μπει μέσα χωρίς μάσκα, θα του κάνουν παρατήρηση και οι συνεπιβάτες του, αλλά αυτό εναπόκειται και στην ατομική ευθύνη του καθενός», τόνισε ο κ. Σιορίκης

Όσον αφορά στους βοηθούς επιβατών, εξήγησε ότι θα βοηθήσουν γιατί θα είναι σε μεγάλους σταθμούς και σε μεγάλες κεντρικές αφετηρίες και ειδικότερα στο συντονισμό με συμβουλές και οδηγίες.

Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα: 

Νέα κανονικότητα: Η «δύσκολη» εξίσωση Τσιόδρα με το R0 - Το καλό και το κακό σενάριο

«Πλαφόν» στις μάσκες: Μία συσκευασία ανά αγορά - Πώς θα συνδυάζεται με τα αντισηπτικά

Από σήμερα 2.000-4.000 ευρώ στους λογαριασμούς πληττόμενων επιχειρήσεων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης