Δίκη Τοπαλούδη: Συνεχίζεται σήμερα με στόχο την έκδοση απόφασης σύντομα

Δίκη Τοπαλούδη: Συνεχίζεται σήμερα με στόχο την έκδοση απόφασης σύντομα

Δίκη Τοπαλούδη: Μετά από δύο διακοπές των συνεδριάσεων λόγω κορωνοϊού, η διαδικασία συνεχίζεται σήμερα με στόχο την έκδοση απόφασης σύντομα

topaloudi-diki-arthro
Με ταχείς ρυθμούς και υπό τη νέα πραγματικότητα που διαμόρφωσε η πανδημία του κορωνοϊου, αναμένεται να συνεχιστεί σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήρια της Αθήνας, η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο το Νοέμβριο του 2018. Η δίκη αναμένεται να αρχίσει μετά από δυο διακοπές των συνεδριάσεων του δικαστηρίου λόγω κορωνοϊου, η πρώτη το Μάρτιο και η δεύτερη τον Απρίλιο.

Για την συνέχιση μάλιστα της ακροαματικής διαδικασίας δεν αποκλείεται να οριστούν δικάσιμοι ακόμη και σε καθημερινή βάση, ώστε η δίκη να ολοκληρωθεί άμεσα και το δικαστήριο να εκδώσει την ετυμηγορία του, πριν εκπνεύσει το 18μηνο, το ανώτατο όριο προφυλάκισης, για τον έναν εκ των νεαρών κατηγορουμένων της υπόθεσης. Ο άλλος κατηγορούμενος κρατείται προσωρινά και για άλλη υπόθεση οπότε δεν αντιμετωπίζει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Δεν αποκλείεται μάλιστα το δικαστήριο να αποφασίσει την είσοδο στη δικαστική αίθουσα περιορισμένου αριθμού προσώπων, πλην των δικηγόρων, των μαρτύρων, των δυο κατηγορουμένων αλλά και μελών της οικογένειας της αδικοχαμένης φοιτήτριας.

Να σημειωθεί ότι κατά την τελευταία συνεδρίαση του δικαστηρίου στο ακροατήριο είχε καταθέσει ο πατέρας και η γιαγιά του κατηγορούμενου νεαρού από τη Ρόδο.

Ειδήσεις σήμερα:

Βεντέτα στα Ανώγεια: «Δρακόντεια μέτρα» για τη μεταγωγή του Μανώλη Καλομοίρη στον εισαγγελέα


«Πρεμιέρα» για την επιστροφή στην κανονικότητα με «χέρια-μάσκα-αποστάσεις» και χωρίς sms

Μέσα Μεταφοράς: 300 υπάλληλοι του ΟΑΣΑ στην «μάχη» για την μετάβαση στην κανονικότητα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης