Φάρσαλα: Θρήνος από τον αναπάντεχο χαμό του 49χρονου επαγγελματία

Φάρσαλα: Θρήνος από τον αναπάντεχο χαμό του 49χρονου επαγγελματία

Τον τσίμπησε μέλισσα στην αυλή του σπιτιού κατα την διάρκεια εργασιών 

farsala
Σε κλίμα οδύνης και έντονων συναισθημάτων πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Νικόλαου Βουλγαράκη στον ιερό ναό του Αγίου Λάζαρου στα Φάρσαλα ο οποίος πέθανε έπειτα από αλεργικό σοκ σε τσίμπημα μέλισσας.

Ο 49χρονος άντρας παντρεμένος και γνωστός επαγγελματίας αυτοκινητιστής στην ευρυτερη περιοχή των Φαρσάλων την Τετάρτη 8 Απριλίου πραγματοποιούσε εργασίες στην αυλή του σπιτιού του προκείμενου ο κήπος του να ήταν έτοιμος για την γιορτή του Πάσχα.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο μαχητής Νίκος Βουλγαράκης έχασε την μάχη της ζωής από αλλεργικό σοκ μετά από τσίμπιμα μέλισσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του άτχυου άντρα, ο 49χρονος τσιμπίθηκε από μια μέλισσα τις πρωινές ώρες κατά την διάρκεια εργασίων και σε πολύ γρηγορό διάστημα άρχισε να νιώθει μια παράξενη ζάλη και πρίξιμο.

Αμέσως κατάλαβε πως πρόκειται για αλλεργικό σοκ και με την συζυγό του πήγαν στο Κέντρο Υγείας για τις πρώτες βοήθειες.

Στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων διαπιστώθηκε πως η κατάσταση του ήταν σοβαρή και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Κλείσιμο
Αξίζει να σημειωθεί πως κατα την διάρκεια της διαδρομής από το Κέντρου Υγείας προς το Νοσοκομείο ο ασθενής πάθαινε απανωτά εμφράγματα και οι διασώστες του δίναν τις πρώτες βοήθειες.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας νοσηλεύτηκε για 22 μέρες όμως η κατάσταση του ήταν τέτοια που ο οργανισμός του δεν άντεξε και έχασε την μάχη της ζωής.

Ο Νίκολαος Βουλγαράκης γνωστός επαγγελματίας αυτοκινητιστής της περιοχής του, ήταν ένα αγαπητό και εκλεκτό μέλος της κοινωνίας των Φαρσάλων.

Ειδήσεις σήμερα:

Μίνι «τσουνάμι» σε Χρυσή και Άρβη μετά το σεισμό 6 Ρίχτερ στην Κρήτη

Ποια καταστήματα ανοίγουν τη Δευτέρα και πώς θα λειτουργήσουν

Τσιόδρας: Τρεις νέοι θάνατοι - 8 νέα κρούσματα - 37 διασωληνωμένοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης