Στη φυλακή «μαϊμού» τεχνικός της Δ.Ε.Η. με βαριές ποινές

Στη φυλακή «μαϊμού» τεχνικός της Δ.Ε.Η. με βαριές ποινές

Ο δράστης κατάφερε να αποσπάσει 150 ευρώ από έναν άνδρα στο σπίτι του οποίου υποτίθεται ότι έκανε έλεγχο στον μετρητή 

astynomia-2
Βαριές ποινές για κλοπές και απάτες εκκρεμούσαν σε βάρος ενός φυγόποινου που προσποιούνταν τον υπάλληλο της Δ.Ε.Η. για να εξαπατά ηλικιωμένους σε περιοχές της Λαμίας, όπου διέπραξε μία απάτη και τρεις απόπειρες μέσα σε δυο ημέρες, κυκλοφορώντας χωρίς να διαθέτει την ειδική βεβαίωση.

Την περασμένη Τετάρτη, ο δράστης κατάφερε να αποσπάσει 150 ευρώ από έναν άνδρα στο σπίτι του οποίου υποτίθεται ότι έκανε έλεγχο στον μετρητή και τον πίνακα της Δ.Ε.Η. για τυχόν ρευματοκλοπή. Το ίδιο επιχείρησε να κάνει και στα σπίτια τριών γυναικών το μεσημέρι της Πέμπτης, αλλά εκείνες αντιλήφθηκαν έγκαιρα την πρόθεσή του, τον έδιωξαν κακήν- κακώς και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Ο «μαϊμού» τεχνικός εντοπίστηκε μετά από αναζητήσεις στην περιοχή και προσπάθησε να διαφύγει, αλλά μετά από πεζή καταδίωξη συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας που βρήκαν πάνω του 145 ευρώ.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν συγχωνευτική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης που διατηρεί σε ισχύ Διάταξη του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 14 ετών, επτά μηνών και 22 ημερών για διακεκριμένη κλοπή, απόφαση του Γ΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 20 μηνών για κλοπή κατ’ εξακολούθηση, καθώς και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας με ποινή φυλάκισης δέκα μηνών για απάτη κατ’ εξακολούθηση!

Βάσει αυτών, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λαμίας έδωσε εντολή μόλις απολογηθεί για τις νέες περιπτώσεις, να εγκλειστεί σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει τις ποινές που του είχαν επιβληθεί.

Ειδήσεις σήμερα:

Οδηγός για την επιστροφή στην κανονικότητα

Κιμ Γιονγκ Ουν: Η επανεμφάνιση και τα σενάρια για τη ζωή του

«Πράσινο φως» για τη χρήση ρεμδεσιβίρης ενάντια στον κορωνοϊό - Το ανακοίνωσε ο ίδιος ο Τραμπ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης