Ισόβια κάθειρξη στον 52χρονο Αλβανό που σκότωσε και έθαψε την κόρη του στην Κέρκυρα

Ισόβια κάθειρξη στον 52χρονο Αλβανό που σκότωσε και έθαψε την κόρη του στην Κέρκυρα

Το έγκλημα είχε γίνει πέρυσι την Πρωτοχρονιά και είχε σοκάρει την κοινή γνώμη - Το δικαστήριο απέρριψε τους ισχυρισμούς του και δεν του αναγνώρισε τον πρότερο έντιμο βίο του 

kerkura_ar
aggeliki_p
Ποινή ισόβιας κάθειρξης για ανθρωποκτονία με δόλο, επέβαλε αργά το βράδυ, το μικτό ορκωτό δικαστήριο Θεσπρωτίας στον 52χρονο Αλβανό Α.Π., ο οποίος την Πρωτοχρονιά του 2019, είχε δολοφονήσει την 28χρονη κόρη του Αντζελίνα και στην συνέχεια, για να εξαφανίσει τα ίχνη της, την είχε θάψει στον κήπο του σπιτιού όπου διέμενε.

Επίσης, το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 30 μηνών για οπλοφορία και οπλοχρησία και 1000 ευρώ χρηματική ποινή. Ο δικηγόρος του, Βασίλειος Νουλέζας, άσκησε έφεση κατά της απόφασης.

Ως μάρτυρες κατηγορίας κατέθεσαν ο Αφγανός σύντροφος της άτυχης κοπέλας και η νονά της. Η μητέρα της, η οποία ζει στο Μπεράτι της Αλβανίας, λόγω μέτρων κατά του κορονοϊού, δεν μπόρεσε να έρθει στην Ελλάδα.

Η υπερασπιστική γραμμή του κ. Νουλέζα στηρίχθηκε στα άρθρα 34 και 36 του Π.Κ, με τον ισχυρισμό ότι ο κατηγορούμενος δεν είχε πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση να τελέσει το έγκλημα, και πως λόγω οργής και θυμού, μετά τον διαπληκτισμό με την κόρη του, οι πνευματικές λειτουργίες και η συνείδησή του είχαν διαταραχθεί.

Ειδήσεις σήμερα:

Μόνο με ραντεβού στα κομμωτήρια - Ανοιχτά έως τις 22:00 τις καθημερινές και έως τις 21:00 το Σάββατο  

Πρόστιμο 150 ευρώ σε όσους δεν φορούν μάσκα εκεί που απαιτείται

Ο «οδικός χάρτης» για το ΕΣΥ - Από 4 Μαΐου τακτικά χειρουργεία και απογευματινά ιατρεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης