Γκουίνεθ Πάλτροου: Η αιώνια λιακάδα ενός ζεν μυαλού

Γκουίνεθ Πάλτροου: Η αιώνια λιακάδα ενός ζεν μυαλού

Στο Netflix πέρα από το ντοκιμαντέρ για το Goop -την ιστοσελίδα ευζωίας της Πάλτροου- πρόσφατα έκανε πρεμιέρα και η κωμική σειρά στην οποία συμμετέχει, το «The Politician». Την παραγωγή έχουν αναλάβει ο σύζυγός της Μπραντ Φάλτσακ -γνωστός από το «Glee»- και ο Ράιαν Μέρφι, ο οποίος σκηνοθετεί κιόλας. 

111GettyImages-619121764
Η εφηβική σειρά παρακολουθεί τον Πέιτον, ένα πλουσιόπαιδο που είχε ανέκαθεν τη σιγουριά ότι θα γίνει πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Πρώτα όμως θα πρέπει να αναρριχηθεί στο πιο ύπουλο πολιτικό τοπίο: το Λύκειο. Στο καστ δίπλα στο όνομα της Γκουίνεθ Πάλτροου βρίσκουμε και αυτό της Τζέσικα Λανγκ, της Ζόι Ντόιτς και της Λούσι Μπόιντον.

Και περνάμε στο «Goop Lab με την Γκουίνεθ Πάλτροου». Τι ακριβώς είναι; Μικρά vegan ντόνατς, κινόα φασκιωμένη σε φύκια, χυμοί τίγκα στα προβιοτικά, παγωτό από kale και gluten free γκρανόλα, σαμάνοι που φωτογραφίζουν την ανθρώπινη αύρα και πιστεύουν ότι οι κύστες στις ωοθήκες συνδέονται με σωματοποιημένο άγχος. Αυτός είναι ο κόσμος της Γκουίνεθ Πάλτροου έτσι όπως παρουσιάζεται στο site της Goop - που έχει λανσάρει και περιοδικό με την Condé Nast. Διότι wellness αγοράζουν κατά πλειοψηφία οι άνθρωποι που συνήθως χαίρουν άκρας υγείας, διαθέτουν μεγάλο εισόδημα και, κυρίως, ενδιαφέρονται να μείνουν για πάντα αδύνατοι, καλλίγραμμοι και νέοι. Κάτι το οποίο δεν είναι απαραιτήτως κακό. Ιδίως από τη στιγμή που η εμμονή με τη νεότητα και την ομορφιά είναι μια κερδοφόρα επιχείρηση. Οι επικριτές της, ωστόσο, δεν μπορούν να αφήσουν ασχολίαστες δηλώσεις όπως: «Ηρεμεί η ψυχή μου όταν φυτεύω κολοκυθάκια στον κήπο μου».

Η Γκουίνεθ κάθε Ιανουάριο κόβει τον καφέ, το αλκοόλ, τη ζάχαρη, τη γλουτένη, τα γαλακτοκομικά, το καλαμπόκι, τις πατάτες, τις ντομάτες και τη μελιτζάνα. Μαζί της και το προσωπικό του Goop αφού κάνουν ομαδικό detox. Παρεμπιπτόντως, οι γιατροί πιστεύουν πως το σώμα αποτοξινώνεται χρησιμοποιώντας το συκώτι και τα νεφρά. Οπότε ίσως δεν χρειάζεται το κλύσμα για detoxing όπως προστάζει το Goop.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ