Κιάρα Φεράνι: Στη Βενετία για το ντοκιμαντέρ της

Κιάρα Φεράνι: Στη Βενετία για το ντοκιμαντέρ της

Εντυπωσίασε στο 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας η Κιάρα Φεράνι, η πιο επιδραστική γυναίκα  στη βιομηχανία της μόδας και πλέον επιχειρηματίας, με 17,2 εκατομμύρια followers στο Instagram και 6 εκατ. δολάρια έσοδα σε ετήσια βάση

SPL5113046_001
Συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, τον γνωστό Ιταλό ράπερ Fedez και επιλέγοντας για το κόκκινο χαλί μια μοναδική δημιουργία Dior, η Κιάρα Φεράνι έδωσε το «παρών» στην προβολή του ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή της. Το «Chiara Ferragni - Unposted» σκηνοθέτησε η Ελίζα Αμορούζο και προβλήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου στην κατηγορία «Sconfini» του επίσημου προγράμματος του φεστιβάλ.
SPL5113134_039

Πάνω από 300 θαυμαστές χειροκρότησαν την κατασυγκινημένη Κιάρα μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ που ουσιαστικά αφηγείται την αλματώδη εξέλιξή της από φοιτήτρια της Νομικής σε fashion blogger και στη συνέχεια σε απόλυτα επιτυχημένη επιχειρηματία, σύζυγο και μητέρα.
SPL5113038_016
Η Κιάρα Φεράνι φωτογραφήθηκε με τη σκηνοθέτιδα του ντοκιμαντέρ της Ελίζα Αµορούζο, αλλά τα φλας μονοπώλησαν οι τρυφερές στιγμές με τον σύζυγό της, ράπερ Fedez
Η ίδια μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε ότι η προβολή του ντοκιμαντέρ της στο Φεστιβάλ Βενετίας αποτελούσε για εκείνη το απόλυτο όνειρο. Ενα όνειρο που σκιάστηκε όμως από μια άτυχη στιγμή στο κόκκινο χαλί, καθώς κάποια στιγμή αποκαλύφθηκε το στήθος της πανέμορφης Ιταλίδας, η οποία όμως ξεπέρασε γρήγορα την αμηχανία της και δεν άφησε το περιστατικό να της χαλάσει τη βραδιά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ