Έμα Στόουν: Η πανκ Κρουέλα Ντε Βιλ

Έμα Στόουν: Η πανκ Κρουέλα Ντε Βιλ

Η 30χρονη ταλαντούχα ηθοποιός θα φέρει πολλά δολάρια στα ταμεία της Disney ως πρωταγωνίστρια στο remake της ταινίας «Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας»

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
emma
Υπομονή μέχρι τις 28 Μαΐου του 2021 θα κάνουν οι λάτρεις της Disney και της πιο εμβληματικής -style icon- κινηματογραφικής κακιάς, της Κρουέλα Ντε Βιλ, για να απολαύσουν τη διασκευή της ταινίας «Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας» με την Eμα Στόουν στον ρόλο που υποδύθηκε με εξαιρετική μαεστρία η Γκλεν Κλόουζ.


Η Εμα Στόουν είναι στα πάνω της μετά την υποψηφιότητα για Οσκαρ ως «Ευνοούμενη» και τον τηλεοπτικό της ρόλο στο «Maniac» (τη σειρά του Κάρι Φουκουνάγκα για το Netflix), ενώ έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα για το «Babylon» του Ντάμιεν Σαζέλ (του σεναριογράφου του «La La Land») όπου θα παίζει μαζί με τον Μπραντ Πιτ.

Στα σκαριά βρίσκεται και η ταινία «The Menu» που σκηνοθετεί ο «δικός μας» Αλεξάντερ Πέιν με υπόθεση που θα προκαλέσει γέλια και ανατριχίλα: η Εμα Στόουν και ο σύντροφός της ταξιδεύουν σε εξωτικό απομονωμένο νησί για να δοκιμάσουν το υψηλών γαστρονομικών προδιαγραφών μενού διάσημου σεφ, τον οποίο θα υποδυθεί ο Ρέιφ Φάινς, σε πριβέ πολυτελές εστιατόριο. Ωστόσο, ελλοχεύουν κίνδυνοι και εκπλήξεις που σοκάρουν.

Αν και η ίδια αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική της ζωή, είναι γνωστό ότι από το 2017 βρίσκεται σε σχέση με τον Ντέιβ ΜακΚάρι, πρώην σεναριογράφο και νυν σκηνοθέτη του «Saturday Night Live». Γνωρίστηκαν τον Δεκέμβριο του 2016, όταν η Εμα Στόουν παρουσίασε το «SNL», ανακοίνωσαν επίσημα ότι είναι ζευγάρι τον Οκτώβριο του 2017, ενώ οι παπαράτσι την έχουν ήδη εντοπίσει με δαχτυλίδι αρραβώνων σε δημόσιες εμφανίσεις της.

Κλείσιμο
Η ίδια πάντως δεν δημοσιεύει τίποτα στα social media, καθώς δεν έχει «γνωστούς» λογαριασμούς. Ο νυν σύντροφός της μπορεί να μην περπάτησε δίπλα της στο κόκκινο χαλί των Οσκαρ, ωστόσο καθόταν στο πλάι της κατά τη διάρκεια της τελετής, ενώ ο πρώην της, ο 36χρονος ηθοποιός Αντριου Γκάρφιλντ, πρόσφατα έβγαινε με την τραγουδίστρια Ρίτα Ορα.

emma43
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ