Καβούρι: Rolex Hellas 40 χρόνια συνεργασίας με το τένις

Καβούρι: Rolex Hellas 40 χρόνια συνεργασίας με το τένις

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στο «Divani Apollon Palace & Thalasso», η Rolex Hellas γιόρτασε τη συμπλήρωση των 40 χρόνων συνεργασίας της Rolex με το άθλημα του τένις.

rol1
 Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ως εκλεκτή καλεσμένη η Μαρία Σάκκαρη, η νέα ανερχόμενη τενίστρια που τα τελευταία χρόνια μας προσφέρει συνεχώς στιγμές εθνικής υπερηφάνειας στα παγκόσμια τερέν. Η συνεργασία της Rolex με το τένις ξεκίνησε το 1978, όταν έγινε ο Επίσημος Χρονομέτρης του Πρωταθλήματος Wimbledon, του πρώτου τουρνουά τένις σε γρασίδι, που χαρακτηρίζεται σήμερα ως το πρωτάθλημα τένις με το υψηλότερο κύρος. «Το άθλημα του τένις στην Ελλάδα», όπως επισήμανε η κυρία Ηρώ Βαχάρη, εκπρόσωπος της Rolex Hellas, «είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και γνωρίζει μεγάλη άνθηση τα τελευταία χρόνια.

Οι νέοι Ελληνες αθλητές με τις επιδόσεις και διακρίσεις τους έχουν φέρει στο προσκήνιο το ελληνικό τένις προάγοντάς το σε παγκόσμιο. Η Rolex Ελλάδος μέσα στο πλαίσιο των παγκόσμιων προκλήσεων στο άθλημα του τένις είναι υπερήφανη και επαινεί τους νέους Ελληνες αθλητές για την αποφασιστικότητα και το ήθος τους».


rol1
Νίκος Πατσέας, Σοφία Βαχάρη, Μαρία Σάκκαρη, Βασίλης Καίσαρης, Ηρώ Βαχάρη, Ζίρος Τζανικιάν
rol2
Σπύρος Καπράλος, Μαρία Σάκκαρη
rol3
Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Αγγελική Κανελλοπούλου, Βίβιαν Αβραμοπούλου, Κωνσταντίνος Σάκκαρης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK