Κωνσταντίνα Κομμάτα: Νιώθω σαν να ξέρω τον Γιώργο από πάντα

Κωνσταντίνα Κομμάτα: Νιώθω σαν να ξέρω τον Γιώργο από πάντα

Βλέποντάς την αντιλαμβάνεσαι, πέρα από το αυταπόδεικτο της ομορφιάς της, ότι είναι πλάσμα χορτασμένο από αγκαλιές. Η Κωνσταντίνα Κομμάτα ονειρεύεται τη δημιουργία οικογένειας με τον αγαπημένο της Γιώργο Σαμαρά, αλλά και μια ζωή σε ένα βαν γιατί, αν μη τι άλλο, η γοητεία της ζωής προκύπτει από τις αντιφάσεις της.

kwnx_arthro
Μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, σε ένα σπίτι γεμάτο αγάπη που θύμιζε κάτι από «Μικρό σπίτι στο λιβάδι». Οι γονείς της ερωτευμένοι και αγαπημένοι μέχρι σήμερα. Οταν παντρεύτηκαν, η μητέρα της ήταν 18 ετών και ο πατέρας της τριάντα. Στα 46 της σήμερα η μητέρα της αποτελεί πρότυπο για τις δύο κόρες της, οι οποίες κόντρα στις νόρμες της εποχής ονειρεύονται κι αυτές τη δημιουργία οικογένειας σε μικρή ηλικία.

Παρ’ όλα αυτά, το παιδί της μαμάς και του μπαμπά άφησε την οικογενειακή θαλπωρή μετά τη συνάντηση που είχε με τον σκηνοθέτη Βασίλη Θωμόπουλο, όταν την επέλεξε για τη σειρά του ΑΝΤ1 «Συμμαθητές».

Σε λιγότερο από μία εβδομάδα έφυγε από τη Θεσσαλονίκη για την Αθήνα. Σε λιγότερο από μία μέρα απάντησε θετικά στην πρόταση του Γρηγόρη Γκουντάρα να ενταχθεί στην ομάδα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και σε λιγότερους από οκτώ μήνες γνωριμίας άρχισε να συζεί με τον αγαπημένο της Γιώργο Σαμαρά και να τον ακολουθεί στα παιχνίδια με την εκάστοτε ομάδα του, είτε αυτά γίνονταν στην Ισπανία, είτε στην Τουρκία. Μπορεί να λατρεύει τη σταθερότητα, όμως ξέρει και να τολμά.

kwnx1


«Θυμάμαι τους πρώτους μήνες στην Αθήνα. Δεν ήξερα να υπολογίσω τις αποστάσεις, με αποτέλεσμα να φτάνω πάντα στα γυρίσματα δύο ώρες νωρίτερα απ’ όλους. Το πιο μαύρο διάστημα που θυμάμαι ήταν τότε. Εκλαιγα επί ένα τετράμηνο καθώς ήξερα ότι πλέον έφυγα από το σπίτι και την ασφάλειά μου. Το ένιωθα ότι μετά απ’ αυτό θα άλλαζαν όλα».

Προσπαθώ να καταλάβω πώς είναι να μην εργάζεσαι και να περνάς τη μέρα σου με έναν άνθρωπο. Για την ίδια, αυτό είναι το φυσιολογικό και μου απαντά γελώντας:
«Δεν έχω εγκαταλείψει τη δουλειά μου. Απλώς μέχρι να μου γίνει μια πρόταση που πραγματικά να μου αρέσει, προτιμώ να είμαι με τον άνθρωπό μου. Είναι πολύ ωραίο να φροντίζεις τον άνθρωπο που αγαπάς. Δεν βαριέμαι ποτέ. Και επειδή μπορεί πολλοί να σκέφτονται διάφορα, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ο Γιώργος δεν μου ζήτησε ποτέ να σταματήσω τη δουλειά. Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Ο Γιώργος είναι χαρούμενος με ό,τι κάνει εμένα χαρούμενη. Δεν θα χρειαζόταν να μου ζητήσει να σταματήσω γιατί θα έβαζα πρώτη εγώ στοπ αν έβλεπα ότι δεν προχωρά κάτι».

Κλείσιμο
Σε ό,τι αφορά την τηλεόραση ξεκαθαρίζει ότι πλέον θα την ενδιέφερε μια εκπομπή στο στυλ του «Celebrity Game Night», αλλά όχι άμεσα. Ξέρει, όμως, σίγουρα ότι δεν θα μπορούσε να είναι πια σε ένα πάνελ, καθώς το έχει δοκιμάσει δις: στο MΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, στην εκπομπή «Ολα καλά» με την Ιωάννα Λίλη και στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη.

«Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα εκφράσει αυστηρά την άποψή του, ούτε αυτή που έχει το τρελό χιούμορ, δεν πουλάω σέξι εικόνα, ούτε την εικόνα της χαριτωμένης, οπότε εκ των πραγμάτων δεν είμαι απαραίτητη σε κάτι τέτοιο και δεν με ενδιαφέρει. Είναι τελείως διαφορετικό το να είσαι σε μια εκπομπή απ’ ό,τι σ’ ένα σίριαλ.

Θέλει πολλά κότσια για να βγαίνεις μπροστά και να εκφέρεις άποψη. Δημιουργείται μια άλλου είδους πίεση και όταν κάτι δεν το γνωρίζεις πολύ καλά, δεν πας με την απαραίτητη αυτοπεποίθηση. Πας για να μάθεις. Δεν ήμουν ο εαυτός μου στην Ελένη. Δεν ξεκλείδωσα και δεν έφταιγαν οι άλλοι γι’ αυτό. Εγώ από μόνη μου έβαλα φρένο στον εαυτό μου όταν αντιλήφθηκα τι τηλεοπτικά... μεγαθήρια είχα δίπλα μου. Επίσης, όταν έχεις κοντά σου ανθρώπους όπως τον Γρηγόρη Γκουντάρα ή την Κατερίνα Ζαρίφη, τι να πεις; Θέλεις απλά να τους ακούς».

Μέσα στην ερχόμενη σεζόν θα ανεβεί στη θεατρική σκηνή το «Μαριχουάνα Stop» με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στον ρόλο που είχε ερμηνεύσει η Ζωή Λάσκαρη. Η κόρη της, Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου, μιλώντας για τη διανομή ρόλων είχε πει ότι είναι καλή η Ντορέττα, αλλά η ίδια θεωρεί πως η Κωνσταντίνα Κομμάτα θα ήταν ιδανική για τον ρόλο της μητέρας της καθώς έχουν πολλά κοινά.

kwnx2


«Τρελάθηκα όταν το άκουσα. Τιμή μου και την ευχαριστώ πολύ, αλλά δεν μου έγινε ποτέ πρόταση από τον Γιώργο Βάλαρη. Αν μου προτεινόταν κάτι τέτοιο... θα έμπαινα στο νοσοκομείο από το άγχος μου! Πώς μπορείς να πεις όχι σε μια τέτοια πρόταση. Θα ήταν τεράστια τιμή».

Στην ερώτηση αν θυμάται ποια ήταν η ομορφότερη περίοδος της ζωής της, απαντά:

«Το πιο ωραίο διάστημα της ζωής μου είναι αυτό που ζω. Αισθάνομαι πληρότητα, ότι πλέον έχω όλα όσα ήθελα».

Ο Γιώργος Σαμαράς μπήκε στη ζωή της την περίοδο που έπαιζε στο θεατρικό «Ενα εξοχικό παρακαλώ», εμφανιζόταν στην τηλεοπτική σειρά «Συμμαθητές» και συμμετείχε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

«Τον Γιώργο τον γνώρισα όταν ήρθε στο θέατρο μαζί με κάποιους κοινούς μας φίλους. Την πρώτη φορά δεν συστηθήκαμε, όμως ήρθε και ξαναήρθε. Τελικά, η ουσιαστική μας γνωριμία έγινε στη Θεσσαλονίκη όταν ο φίλος μας Χρήστος Ανθόπουλος οργάνωσε το “Mannequin Challenge” στο οποίο συμμετείχαμε και ο Γιώργος κι εγώ. Δεν έχω να πω πολλά για τη γνωριμία μας παρά μόνο ότι αισθάνομαι πως ήταν γραφτό να γίνει και να είμαστε μαζί.

Αυτό που με κέρδισε ήταν ο τρόπος που με πλησίασε και ο χαρακτήρας του. Ταιριάζουμε καθώς είμαστε και οι δύο άνθρωποι χαμηλών τόνων και είτε το πιστεύετε, είτε όχι, δεν έχουμε διαφορές μεταξύ μας. Δεν μαλώνουμε. Μπορεί να έχουμε τις διαφωνίες μας, αλλά κι αυτές δεν κρατάνε... Η απόφαση να συγκατοικήσουμε ήρθε γρήγορα.

Είναι περίεργο γιατί ως άνθρωπος είμαι πολύ της σταθερότητας και με τρομάζουν οι μεγάλες αλλαγές. Κι όμως, τα τελευταία χρόνια στη ζωή μου μόνο μεγάλες αλλαγές γίνονται. Με κυνηγά η βαλίτσα».

Ετσι, χωρίς δεύτερη σκέψη τον ακολούθησε για τρεις μήνες στη Σαραγόσα στην Ισπανία αλλά και την Τουρκία όπου αγωνιζόταν με τα χρώματα της ομάδας της Σαμψούντας.

kwnx3


«Από θέατρο είχα κάποιες προτάσεις αλλά δεν ήταν στον δρόμο που ήθελα να ακολουθήσω, οπότε προτίμησα να περιμένω. Δεν με φόβισε το να πω όχι και να ακολουθήσω τον αγαπημένο μου σε μια πόλη που αν εξαιρέσεις την ώρα που πήγαινα γυμναστήριο, δεν είχε και πολλά πράγματα να κάνω. Είναι και αυτό που μου βγάζει ο Γιώργος. Νιώθω σαν να τον ξέρω από πάντα. Νιώθω σαν να είμαι σπίτι μου όταν είμαι μαζί του.

Με κλειστά μάτια θα ήθελα να ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί του. Εχω αυτό το πρότυπο από τους γονείς μου και θα ήθελα κι εγώ να κάνω οικογένεια σε μικρή ηλικία. Και η αδερφή μου που είναι ψυχολόγος, πρόσφατα έφυγε από τη Θεσσαλονίκη για Ρόδο, επειδή διορίστηκε εκεί ο αρραβωνιαστικός της. Δεν βλέπω τίποτα κακό σε αυτό. Δεν είμαι του στυλ να μην παντρεύονται οι γυναίκες μικρές, να κάνουν καριέρα...

Μπορεί κάποιες γυναίκες να νιώθουν έτσι, εγώ όμως δεν είμαι έτσι».
Από εδώ και πέρα η ζωή του ζευγαριού, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχιστεί στην Ελλάδα.
«Δεν νομίζω ότι θα φύγουμε στο εξωτερικό αυτή τη φορά. Ο Γιώργος έχει πολλά όνειρα και σχέδια και ετοιμάζει πλέον κάτι δικό του στην Ελλάδα. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω, μόνο ότι σε κάθε του απόφαση θα είμαι δίπλα του».
Τώρα που τελείωσαν οι μετακινήσεις, μήπως πλησιάζει ο γάμος και η δημιουργία οικογένειας;

«Ολα στην ώρα τους. Οσο για τα παιδιά, είναι κάτι που και οι δύο θέλουμε πολύ, όμως, κάθε πράγμα στην ώρα του. Το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής μου είναι να έχω πάντα κοντά μου τους ανθρώπους που αγαπώ. Αυτό ονειρεύομαι, τίποτε άλλο. Αλλωστε, πάντα έχω στο μυαλό μου κάτι που μου έλεγε ο μπαμπάς μου: “Με υπομονή, επιμονή, αγάπη και σεμνότητα, όλα σου τα όνειρα θα γίνουν πραγματικότητα”».

kwnx4


Η ζήλεια έχει θέση στη ζωή τους μόνο ως αλατοπίπερο. «Αν με ρωτούσες δύο χρόνια πριν αν ζηλεύω, θα σου απαντούσα “πολύ”. Μεγαλώνοντας, κατάλαβα ότι αυτό είναι κάτι που δεν το έχουμε μέσα μας, αλλά μας το προκαλούν οι άλλοι. Ο Γιώργος δεν μου το έβγαλε ούτε για μια στιγμή. Υπάρχει ζήλεια στη σχέση μας τόσο όσο για να γελάσουμε λίγο, να κάνουμε μια τσαχπινιά, αλλά ποτέ κάτι σοβαρό».

Φέτος, οι δυο τους ταξίδεψαν πολύ. Φλόριντα, Σικάγο, Ορλάντο, Σαμψούντα, αλλά και στην Ελλάδα, σε Ρόδο, Χαλκιδική, Κρήτη. Ωστόσο, η Κωνσταντίνα μόλις πρόσφατα πόσταρε μια κοινή τους φωτογραφία από την Disneyland.
«Η πρώτη μας κοινή φωτογραφία δεν είναι αυτή, ήταν μια άλλη, στα γενέθλιά του, τον Φεβρουάριο. Απλώς τότε δεν την πρόσεξε κανείς.

Με τον Γιώργο δεν κρυβόμαστε, ζούμε κανονικά τη ζωή μας αλλά δεν μας αρέσει να γινόμαστε δημόσιο θέαμα. Ακόμη κι αν εγώ ήμουν μια τρελή και του έλεγα να φωτογραφηθούμε μαζί για ένα περιοδικό, ο Γιώργος θα έλεγε όχι. Για μένα το περίεργο είναι να φωτογραφίζεσαι με τον σύντροφό σου, όχι το να αποφεύγεις τα φλας».

Κι ενώ μιλάμε για όμορφες οικογένειες, σταθερότητα και συντροφικότητα, η Κωνσταντίνα αποκαλύπτει και μια άλλη πλευρά του χαρακτήρα της, λίγο πιο μποέμ.

«Ενα παιδικό μου όνειρο ήταν όταν μεγαλώσω να ζήσω σε ένα βαν και να γυρίζω με αυτό όλο τον κόσμο. Εδώ και χρόνια ακολουθώ τόσο στο Instagram όσο και στα αντίστοιχα κανάλια στο YouTube ανθρώπους που επέλεξαν να τα πουλήσουν όλα και να ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μέσα σε ένα βαν. Θαυμάζω αυτόν τον τρόπο ζωής, τρελαίνομαι, και αυτό θα ήθελα κι εγώ για μένα. Αφού είπα στον Γιώργο, του χρόνου να πάρουμε ένα βαν και να κάνουμε ταξίδια με αυτό. Τη λατρεύω αυτή τη ζωή»

Μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, σε ένα σπίτι γεμάτο αγάπη που θύμιζε κάτι από «Μικρό σπίτι στο λιβάδι». Οι γονείς της ερωτευμένοι και αγαπημένοι μέχρι σήμερα. Οταν παντρεύτηκαν, η μητέρα της ήταν 18 ετών και ο πατέρας της τριάντα. Στα 46 της σήμερα η μητέρα της αποτελεί πρότυπο για τις δύο κόρες της, οι οποίες κόντρα στις νόρμες της εποχής ονειρεύονται κι αυτές τη δημιουργία οικογένειας σε μικρή ηλικία.

Παρ’ όλα αυτά, το παιδί της μαμάς και του μπαμπά άφησε την οικογενειακή θαλπωρή μετά τη συνάντηση που είχε με τον σκηνοθέτη Βασίλη Θωμόπουλο, όταν την επέλεξε για τη σειρά του ΑΝΤ1 «Συμμαθητές». Σε λιγότερο από μία εβδομάδα έφυγε από τη Θεσσαλονίκη για την Αθήνα.

Σε λιγότερο από μία μέρα απάντησε θετικά στην πρόταση του Γρηγόρη Γκουντάρα να ενταχθεί στην ομάδα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και σε λιγότερους από οκτώ μήνες γνωριμίας άρχισε να συζεί με τον αγαπημένο της Γιώργο Σαμαρά και να τον ακολουθεί στα παιχνίδια με την εκάστοτε ομάδα του, είτε αυτά γίνονταν στην Ισπανία, είτε στην Τουρκία. Μπορεί να λατρεύει τη σταθερότητα, όμως ξέρει και να τολμά.

«Θυμάμαι τους πρώτους μήνες στην Αθήνα. Δεν ήξερα να υπολογίσω τις αποστάσεις, με αποτέλεσμα να φτάνω πάντα στα γυρίσματα δύο ώρες νωρίτερα απ’ όλους. Το πιο μαύρο διάστημα που θυμάμαι ήταν τότε. Εκλαιγα επί ένα τετράμηνο καθώς ήξερα ότι πλέον έφυγα από το σπίτι και την ασφάλειά μου. Το ένιωθα ότι μετά απ’ αυτό θα άλλαζαν όλα».

Προσπαθώ να καταλάβω πώς είναι να μην εργάζεσαι και να περνάς τη μέρα σου με έναν άνθρωπο. Για την ίδια, αυτό είναι το φυσιολογικό και μου απαντά γελώντας:

«Δεν έχω εγκαταλείψει τη δουλειά μου. Απλώς μέχρι να μου γίνει μια πρόταση που πραγματικά να μου αρέσει, προτιμώ να είμαι με τον άνθρωπό μου. Είναι πολύ ωραίο να φροντίζεις τον άνθρωπο που αγαπάς. Δεν βαριέμαι ποτέ. Και επειδή μπορεί πολλοί να σκέφτονται διάφορα, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ο Γιώργος δεν μου ζήτησε ποτέ να σταματήσω τη δουλειά. Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Ο Γιώργος είναι χαρούμενος με ό,τι κάνει εμένα χαρούμενη. Δεν θα χρειαζόταν να μου ζητήσει να σταματήσω γιατί θα έβαζα πρώτη εγώ στοπ αν έβλεπα ότι δεν προχωρά κάτι».

kwnx5


Σε ό,τι αφορά την τηλεόραση ξεκαθαρίζει ότι πλέον θα την ενδιέφερε μια εκπομπή στο στυλ του «Celebrity Game Night», αλλά όχι άμεσα. Ξέρει, όμως, σίγουρα ότι δεν θα μπορούσε να είναι πια σε ένα πάνελ, καθώς το έχει δοκιμάσει δις: στο MΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, στην εκπομπή «Ολα καλά» με την Ιωάννα Λίλη και στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη.

«Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα εκφράσει αυστηρά την άποψή του, ούτε αυτή που έχει το τρελό χιούμορ, δεν πουλάω σέξι εικόνα, ούτε την εικόνα της χαριτωμένης, οπότε εκ των πραγμάτων δεν είμαι απαραίτητη σε κάτι τέτοιο και δεν με ενδιαφέρει. Είναι τελείως διαφορετικό το να είσαι σε μια εκπομπή απ’ ό,τι σ’ ένα σίριαλ. Θέλει πολλά κότσια για να βγαίνεις μπροστά και να εκφέρεις άποψη.

Δημιουργείται μια άλλου είδους πίεση και όταν κάτι δεν το γνωρίζεις πολύ καλά, δεν πας με την απαραίτητη αυτοπεποίθηση. Πας για να μάθεις. Δεν ήμουν ο εαυτός μου στην Ελένη. Δεν ξεκλείδωσα και δεν έφταιγαν οι άλλοι γι’ αυτό. Εγώ από μόνη μου έβαλα φρένο στον εαυτό μου όταν αντιλήφθηκα τι τηλεοπτικά... μεγαθήρια είχα δίπλα μου. Επίσης, όταν έχεις κοντά σου ανθρώπους όπως τον Γρηγόρη Γκουντάρα ή την Κατερίνα Ζαρίφη, τι να πεις; Θέλεις απλά να τους ακούς».

Μέσα στην ερχόμενη σεζόν θα ανεβεί στη θεατρική σκηνή το «Μαριχουάνα Stop» με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στον ρόλο που είχε ερμηνεύσει η Ζωή Λάσκαρη. Η κόρη της, Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου, μιλώντας για τη διανομή ρόλων είχε πει ότι είναι καλή η Ντορέττα, αλλά η ίδια θεωρεί πως η Κωνσταντίνα Κομμάτα θα ήταν ιδανική για τον ρόλο της μητέρας της καθώς έχουν πολλά κοινά.

«Τρελάθηκα όταν το άκουσα. Τιμή μου και την ευχαριστώ πολύ, αλλά δεν μου έγινε ποτέ πρόταση από τον Γιώργο Βάλαρη. Αν μου προτεινόταν κάτι τέτοιο... θα έμπαινα στο νοσοκομείο από το άγχος μου! Πώς μπορείς να πεις όχι σε μια τέτοια πρόταση. Θα ήταν τεράστια τιμή».

Στην ερώτηση αν θυμάται ποια ήταν η ομορφότερη περίοδος της ζωής της, απαντά:

«Το πιο ωραίο διάστημα της ζωής μου είναι αυτό που ζω. Αισθάνομαι πληρότητα, ότι πλέον έχω όλα όσα ήθελα».

Ο Γιώργος Σαμαράς μπήκε στη ζωή της την περίοδο που έπαιζε στο θεατρικό «Ενα εξοχικό παρακαλώ», εμφανιζόταν στην τηλεοπτική σειρά «Συμμαθητές» και συμμετείχε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

«Τον Γιώργο τον γνώρισα όταν ήρθε στο θέατρο μαζί με κάποιους κοινούς μας φίλους. Την πρώτη φορά δεν συστηθήκαμε, όμως ήρθε και ξαναήρθε. Τελικά, η ουσιαστική μας γνωριμία έγινε στη Θεσσαλονίκη όταν ο φίλος μας Χρήστος Ανθόπουλος οργάνωσε το “Mannequin Challenge” στο οποίο συμμετείχαμε και ο Γιώργος κι εγώ. Δεν έχω να πω πολλά για τη γνωριμία μας παρά μόνο ότι αισθάνομαι πως ήταν γραφτό να γίνει και να είμαστε μαζί.

Αυτό που με κέρδισε ήταν ο τρόπος που με πλησίασε και ο χαρακτήρας του. Ταιριάζουμε καθώς είμαστε και οι δύο άνθρωποι χαμηλών τόνων και είτε το πιστεύετε, είτε όχι, δεν έχουμε διαφορές μεταξύ μας. Δεν μαλώνουμε. Μπορεί να έχουμε τις διαφωνίες μας, αλλά κι αυτές δεν κρατάνε... Η απόφαση να συγκατοικήσουμε ήρθε γρήγορα. Είναι περίεργο γιατί ως άνθρωπος είμαι πολύ της σταθερότητας και με τρομάζουν οι μεγάλες αλλαγές. Κι όμως, τα τελευταία χρόνια στη ζωή μου μόνο μεγάλες αλλαγές γίνονται. Με κυνηγά η βαλίτσα».

Ετσι, χωρίς δεύτερη σκέψη τον ακολούθησε για τρεις μήνες στη Σαραγόσα στην Ισπανία αλλά και την Τουρκία όπου αγωνιζόταν με τα χρώματα της ομάδας της Σαμψούντας.

«Από θέατρο είχα κάποιες προτάσεις αλλά δεν ήταν στον δρόμο που ήθελα να ακολουθήσω, οπότε προτίμησα να περιμένω. Δεν με φόβισε το να πω όχι και να ακολουθήσω τον αγαπημένο μου σε μια πόλη που αν εξαιρέσεις την ώρα που πήγαινα γυμναστήριο, δεν είχε και πολλά πράγματα να κάνω. Είναι και αυτό που μου βγάζει ο Γιώργος.

Νιώθω σαν να τον ξέρω από πάντα. Νιώθω σαν να είμαι σπίτι μου όταν είμαι μαζί του. Με κλειστά μάτια θα ήθελα να ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί του. Εχω αυτό το πρότυπο από τους γονείς μου και θα ήθελα κι εγώ να κάνω οικογένεια σε μικρή ηλικία. Και η αδερφή μου που είναι ψυχολόγος, πρόσφατα έφυγε από τη Θεσσαλονίκη για Ρόδο, επειδή διορίστηκε εκεί ο αρραβωνιαστικός της. Δεν βλέπω τίποτα κακό σε αυτό. Δεν είμαι του στυλ να μην παντρεύονται οι γυναίκες μικρές, να κάνουν καριέρα...

Μπορεί κάποιες γυναίκες να νιώθουν έτσι, εγώ όμως δεν είμαι έτσι».
Από εδώ και πέρα η ζωή του ζευγαριού, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχιστεί στην Ελλάδα.

«Δεν νομίζω ότι θα φύγουμε στο εξωτερικό αυτή τη φορά. Ο Γιώργος έχει πολλά όνειρα και σχέδια και ετοιμάζει πλέον κάτι δικό του στην Ελλάδα. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω, μόνο ότι σε κάθε του απόφαση θα είμαι δίπλα του».
Τώρα που τελείωσαν οι μετακινήσεις, μήπως πλησιάζει ο γάμος και η δημιουργία οικογένειας;

«Ολα στην ώρα τους. Οσο για τα παιδιά, είναι κάτι που και οι δύο θέλουμε πολύ, όμως, κάθε πράγμα στην ώρα του. Το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής μου είναι να έχω πάντα κοντά μου τους ανθρώπους που αγαπώ. Αυτό ονειρεύομαι, τίποτε άλλο. Αλλωστε, πάντα έχω στο μυαλό μου κάτι που μου έλεγε ο μπαμπάς μου: “Με υπομονή, επιμονή, αγάπη και σεμνότητα, όλα σου τα όνειρα θα γίνουν πραγματικότητα”».

Η ζήλεια έχει θέση στη ζωή τους μόνο ως αλατοπίπερο. «Αν με ρωτούσες δύο χρόνια πριν αν ζηλεύω, θα σου απαντούσα “πολύ”. Μεγαλώνοντας, κατάλαβα ότι αυτό είναι κάτι που δεν το έχουμε μέσα μας, αλλά μας το προκαλούν οι άλλοι. Ο Γιώργος δεν μου το έβγαλε ούτε για μια στιγμή. Υπάρχει ζήλεια στη σχέση μας τόσο όσο για να γελάσουμε λίγο, να κάνουμε μια τσαχπινιά, αλλά ποτέ κάτι σοβαρό».

Φέτος, οι δυο τους ταξίδεψαν πολύ. Φλόριντα, Σικάγο, Ορλάντο, Σαμψούντα, αλλά και στην Ελλάδα, σε Ρόδο, Χαλκιδική, Κρήτη. Ωστόσο, η Κωνσταντίνα μόλις πρόσφατα πόσταρε μια κοινή τους φωτογραφία από την Disneyland.

«Η πρώτη μας κοινή φωτογραφία δεν είναι αυτή, ήταν μια άλλη, στα γενέθλιά του, τον Φεβρουάριο. Απλώς τότε δεν την πρόσεξε κανείς. Με τον Γιώργο δεν κρυβόμαστε, ζούμε κανονικά τη ζωή μας αλλά δεν μας αρέσει να γινόμαστε δημόσιο θέαμα.

Ακόμη κι αν εγώ ήμουν μια τρελή και του έλεγα να φωτογραφηθούμε μαζί για ένα περιοδικό, ο Γιώργος θα έλεγε όχι. Για μένα το περίεργο είναι να φωτογραφίζεσαι με τον σύντροφό σου, όχι το να αποφεύγεις τα φλας».
Κι ενώ μιλάμε για όμορφες οικογένειες, σταθερότητα και συντροφικότητα, η Κωνσταντίνα αποκαλύπτει και μια άλλη πλευρά του χαρακτήρα της, λίγο πιο μποέμ.

«Ενα παιδικό μου όνειρο ήταν όταν μεγαλώσω να ζήσω σε ένα βαν και να γυρίζω με αυτό όλο τον κόσμο. Εδώ και χρόνια ακολουθώ τόσο στο Instagram όσο και στα αντίστοιχα κανάλια στο YouTube ανθρώπους που επέλεξαν να τα πουλήσουν όλα και να ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μέσα σε ένα βαν. Θαυμάζω αυτόν τον τρόπο ζωής, τρελαίνομαι, και αυτό θα ήθελα κι εγώ για μένα. Αφού είπα στον Γιώργο, του χρόνου να πάρουμε ένα βαν και να κάνουμε ταξίδια με αυτό. Τη λατρεύω αυτή τη ζωή»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ