Ελένη Φουρέιρα: Ο άγνωστος θαυμαστής με τα λουλούδια

Ελένη Φουρέιρα: Ο άγνωστος θαυμαστής με τα λουλούδια

Με χαμόγελο αντέδρασε η τραγουδίστρια στην έκπληξη που την περίμενε στο αυτοκίνητό της

fourr_arthro
Η Ελένη Φουρέιρα μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision -επαγγελματικά- είναι στα καλύτερά της και το απολαμβάνει. Η τραγουδίστρια αυτό το διάστημα ετοιμάζει το νέο διεθνές της single «Τοmame», με αγγλικούς και ισπανικούς στίχους και την υπογραφή του Alex Papaconstantinou.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό δήλωσε ότι φέτος τον χειμώνα δεν θα εμφανιστεί σε κάποια μεγάλη αθηναϊκή πίστα καθώς θα πηγαινοέρχεται στο εξωτερικό, κυρίως στην Ισπανία.

Αυτόν τον καιρό βρίσκεται στην Αθήνα και δουλεύει εντατικά πάνω στις νέες της χορογραφίες, ενώ ο φωτογραφικός φακός του «Gala» τη συνέλαβε να βγαίνει από το σπίτι της και να ανακαλύπτει στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου της μια ανθοδέσμη.

fourr1
fourr2
fourr3


Η τραγουδίστρια, αφού πήρε τα λουλούδια και διάβασε χαμογελώντας το σημείωμα που της είχε αφήσει ο άγνωστος θαυμαστής, κατευθύνθηκε στο κέντρο της Γλυφάδας για να συνεχίσει τις πρόβες της, καθώς έχει προσθέσει νέες κινήσεις που πρέπει να ενσωματωθούν στις χορογραφίες της.

Είναι γνωστό ότι εδώ και καιρό θέλει να μετακομίσει και ήδη αναζητά διαμέρισμα -πάντα στα νότια προάστια-, αφού αρκετοί θαυμαστές της έχουν μάθει πλέον πού μένει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα