Μελίνα Ασλανίδου: Δεν γίνεται να ταιριάζεις με όλους

Μελίνα Ασλανίδου: Δεν γίνεται να ταιριάζεις με όλους

Επιστρέφοντας από την πρώτη της περιοδεία ως κεντρικό πρόσωπο, για την οποία πέρασε έξι μήνες αλλάζοντας χώρες και ηπείρους, η δημοφιλής τραγουδίστρια μιλάει στο «Gala» για την Ασλανίδου στη σκηνή και το Μελινάκι στη ζωή

hfhw_arthroo
«Ηταν μια μαγική εμπειρία. Εχω ξαναπάει σε περιοδεία στο εξωτερικό αλλά δεν ήμουν η “πρωταγωνίστρια”, συνόδευα μεγάλους τραγουδιστές στο παρελθόν. Αυτό αποδείχτηκε μεγάλο σχολείο γιατί τώρα που ήρθε η σωστή στιγμή ήξερα πώς να το ζήσω και να το διαχειριστώ. Είναι μαγικό να βλέπεις κόσμο που δεν είναι Ελληνες, δεν καταλαβαίνουν τα λόγια που τραγουδάς αλλά αγαπούν τη φωνή σου. Υπάρχει κούραση και ταλαιπωρία που δεν αντιλαμβάνεται το κοινό όταν σε βλέπει λαμπερή επί σκηνής. Σίγουρα περνάς και καλά. Φροντίζω να κάνω focus στη δουλειά μου, αλλά δεν γίνεται να μη θυμάμαι και κάποια περιστατικά με τους συνεργάτες μου.

Γελάσαμε πολύ στο Αμστερνταμ και ζήσαμε κάτι σαν θρίλερ στη Γερμανία. Βρεθήκαμε στο Βερολίνο όπου χιόνιζε πάρα πολύ και ταξιδεύαμε οδικώς στη Νυρεμβέργη, όπου θα εμφανιζόμασταν αλλά δεν καταφέραμε να βρούμε ξενοδοχείο, με αποτέλεσμα να διανυκτερεύσουμε στη Στουτγκάρδη σε ένα μέρος βγαλμένο από ταινία του Χίτσκοκ. Ηταν ένα παλιό σπίτι βαρόνων που μετατράπηκε σε ξενοδοχείο, αλλά έμοιαζε με σκηνικό από ταινία τρόμου. Δεν κοιμήθηκα εκείνο το βράδυ, ξάπλωσα με τα ρούχα μου. Τα θυμάμαι τώρα και γελάω.

hfhw1


Στη σκηνή ο κόσμος θέλει να βλέπει ένα τέλειο αποτέλεσμα, μια φωτεινή και χαρούμενη τραγουδίστρια, ένα δοτικό πλάσμα. Και αυτός είναι ο ρόλος μας, αλλά μπορεί να μην έχουμε προλάβει να φάμε ή να κοιμηθούμε γιατί αλλάζουμε πόλεις καθημερινά, να έχουμε νεύρα από την κούραση. Ωστόσο είμαι η Ασλανίδου πάνω στη σκηνή και το Μελινάκι όταν κατεβαίνω. Δεν είχα καταφέρει να τα διαχωρίσω από το ξεκίνημα. Δεν μπορείς να μην εμπιστεύεσαι τους συνεργάτες σου ή να φοβάσαι μην πληγωθείς στη δουλειά, δεν μπορείς να ζεις με αυτά τα συναισθήματα.

Ανακάλυψα πώς πρέπει να λειτουργώ επαγγελματικά όταν εμπιστεύτηκα το ένστικτό μου και μετά από μερικές σφαλιάρες που μου έμαθαν να βάζω όρια. Γενικά και στη δουλειά και στη ζωή μου έχω μια ανοιχτή καρδιά για όλους. Δεν ταιριάζεις, όμως, με όλους. Συνειδητά αποφάσισα να κρατάω τα καλά στοιχεία από την κάθε εμπειρία. Δεν θέλω να αναπαράγω τα προβλήματα και τις ανασφάλειες».

Κλείσιμο
Οταν είσαι αυτό που λέμε «σταρ» σημαίνει ότι έχεις και την απαίτηση από τον σύντροφό σου να σου φέρεται σαν να είσαι βασίλισσα; «Αστέρια είμαστε όλοι μας. Δεν έχει να κάνει με τη δουλειά σου, ο τρόπος που συμπεριφέρεσαι στις σχέσεις σου αλλά με τον εαυτό σου. Ολα ξεκινούν από εμάς. Αν δώσεις αγάπη και σεβασμό, αυτά θα πάρεις. Μετράει να είσαι αληθινός. Πρέπει να κατεβαίνεις από τη σκηνή και να πατάς στη γη. Αισθάνομαι κοπέλα της διπλανής πόρτας, μου αρέσουν τα απλά πράγματα στην καθημερινότητα».

Πώς αντιμετωπίζει τα κακεντρεχή σχόλια στα media; «Εχω διαβάζει πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αλλά αυτό είναι κομμάτι της δουλειάς μας. Παλιότερα πληγωνόμουν και απορούσα πώς μπορεί να γράφει κάποιος τέτοιες κακίες χωρίς να με γνωρίζει. Εκλαιγα. Μετά κατάλαβα ότι οι δημοσιογράφοι πρέπει να πουλήσουν ένα θέμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα