Νίκος Βέρτης - Kώστας Τόγκας: Σκαφάτοι στη Σκιάθο

Νίκος Βέρτης - Kώστας Τόγκας: Σκαφάτοι στη Σκιάθο

Ενα εντυπωσιακό σκάφος έδεσε στο λιμάνι της Σκιάθου και έγινε για λίγες ημέρες το επίκεντρο του νησιού, καθώς σε αυτό επέβαινε ο «βασιλιάς του υφάσματος» Κώστας Τόγκας

vertis_main01
Ο Ελληνας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στη Ρωσία κρατάει εξαιρετικά χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά το socializing, όμως η οικογενειακή παράδοση και εξέλιξη στον τομέα του υφάσματος κάθε άλλο παρά αθόρυβη είναι.

Η εταιρεία Τogas House of Textiles διαθέτει αυτή τη στιγμή 120 καταστήματα και 57 bespoke μπουτίκ σε Ρωσία, Ινδία, Τουρκία, Ντουμπάι με προσωπικό που ξεπερνά τα 1.750 άτομα, ενώ πουλά πάνω από 3,2 εκατομμύρια προϊόντα τον χρόνο. Πριν από λίγα χρόνια, μάλιστα, εγκαινιάστηκε και το πρώτο κατάστημα της οικογένειας στη Γλυφάδα, το οποίο όμως φέτος τον Φεβρουάριο τυλίχτηκε στις φλόγες ύστερα από έκρηξη.

Από το 2011 ο Kώστας Τόγκας χρηματοδοτεί στην Αθήνα και ένα πρωτοποριακό κέντρο έρευνας και ανάπτυξης προκειμένου η Togas Ηouse of Textiles να διατηρεί την πρωτοκαθεδρία των τεχνολογικών και αισθητικών εξελίξεων στον χώρο του υφάσματος.

Ο επιχειρηματίας είναι πολύ καλός φίλος με τον Νίκο Βέρτη, και μάλιστα από τους πρώτους που επέλεξε να δει μόλις αγκυροβόλησε το σκάφος του «Erossea» στη Σκιάθο. Ο γνωστός τραγουδιστής παρέα με έναν φίλο του έφτασε με το ταχύπλοό του και έμεινε για λίγες ώρες στο εντυπωσιακό σκάφος προκειμένου να δει τον επιχειρηματία.
vertis04
vertis03
vertis02
Πηγή: GALA
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ