Τζόναθαν Ρις Μάγιερς: Στις Σπέτσες με τον Αλκη Δαυίδ

Τζόναθαν Ρις Μάγιερς: Στις Σπέτσες με τον Αλκη Δαυίδ

Τα τελευταία χρόνια ο Ιρλανδός ηθοποιός απασχολεί έμμονα τον διεθνή Τύπο για τους λάθος λόγους. Η ροπή του στον αλκοολισμό και οι διαρκείς υποτροπές του έχουν γίνει πολλάκις πρωτοσέλιδο.

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
mayiers_main01
Ειδικά στις περιπτώσεις που απομακρύνεται κακήν κακώς από διεθνή αεροδρόμια, όπως συνέβη το 2009 στο Παρίσι ή την επόμενη χρονιά στη Νέα Υόρκη. Να όμως που το ελληνικό καλοκαίρι τον έκανε αγνώριστο. Συγκεκριμένα, ο Τζόναθαν Ρις Μάγιερς, γνωστός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στη βρετανική σειρά «The Tudors», στο «Matchpoint» του Γούντι Αλεν, αλλά και από την ενσάρκωση του Ελβις Πρίσλεϊ στην ομώνυμη μίνι σειρά που του χάρισε και μία Χρυσή Σφαίρα, ταξίδεψε για λίγες ημέρες στις Σπέτσες μαζί με τη σύζυγό του Μάρα Λέιν. Μάλιστα το ζευγάρι ήταν φιλοξενούμενο του εκκεντρικού δισεκατομμυριούχου Αλκη Δαυίδ, με τον οποίο ο Ρις Μάγιερς διατηρεί φιλικούς δεσμούς.
mayiers02
Με clean cut look o Τζόναθαν Ρις απολαμβάνει τη βόλτα του με τον Χρήστο Ορλώφ και τη σύζυγό του
Ο 41χρονος ηθοποιός μαζί με τη σύζυγο, τον ενάμισι έτους γιο τους και τον επιχειρηματία δείπνησαν στο εστιατόριο «Οrloff» ενώ στην παρέα τους βρέθηκε και ο ιδιοκτήτης, Χρήστος Ορλώφ. Ο Τζόναθαν Ρις Μάγιερς ήταν ιδιαίτερα γοητευτικός με το γαλάζιο παλ κοστούμι του, θυμίζοντας την παλιά καλή φόρμα του, όταν πόζαρε ως κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας αρωμάτων του Hugo Boss. Η εικόνα του δεν είχε την παραμικρή σχέση με τα ενσταντανέ που είχαν δει το φως της δημοσιότητας στον βρετανικό Τύπο πριν από μόλις μερικούς μήνες, όταν ο Μάγιερς μεθυσμένος περιφερόταν στους δρόμους του Λονδίνου. Λίγες ημέρες μετά τη δημοσίευση αυτών των φωτογραφιών η σύζυγός του ανάρτησε στο Instagram μια φωτογραφία υπογραμμίζοντας ότι η χρονιά που πέρασε ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για τον ίδιο, καθώς επηρεάστηκε βαθιά από την αποβολή που είχε εκείνη στο δεύτερο παιδί τους.

«Η κατάθλιψη είναι κατάλοιπο κακοποίησης του παρελθόντος και ο αλκοολισμός είναι κάτι με το οποίο γεννήθηκε. Εχει καταφέρει να μετατρέψει οποιαδήποτε ασχήμια και πόνο στη ζωή του σε τέχνη και είναι ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω. Δεν ξέρω κανέναν που να έχει περάσει ό,τι έχει περάσει εκείνος και να έχει καταφέρει να φτάσει στο επίπεδο της επιτυχίας του. Φαίνεται όμως πως κάθε φορά που κάνουμε τόση πρόοδο μερικές φορές κάνουμε δύο βήματα μπροστά και ένα πίσω», έγραψε η Αμερικανίδα ηθοποιός, η οποία στέκεται βράχος στη δύσκολη μάχη του συζύγου της με το αλκοόλ.

Πηγή: GALA
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ