Κάν’ το όπως τα supermodels

Κάν’ το όπως τα supermodels

Αυτά είναι τα μυστικά των διάσημων μοντέλων που πληρώνονται για να φορούν σέξι μπικίνι και σοφιστικέ ολόσωμα

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
supermodels_gala_arthro
Η Αντριάνα Λίμα εδώ και δέκα χρόνια κάνει μποξ και όταν θέλει να χάσει λίπος κάνει καθημερινά σχοινάκι επί ενάμιση μήνα. «Χρειάζεται στρατιωτική πειθαρχία και συνέπεια για να είσαι fit. Εξι γεύματα ημερησίως και έξι προπονήσεις την εβδομάδα», λέει το μοντέλο από τη Βραζιλία.
supermodels_gala_mesa2
Η 37χρονη Αντριάνα Λίμα, που λιώνει στα γυμναστήρια κάνοντας από μποξ μέχρι πιλάτες, αγαπά τα φλοράλ μπικίνι
Η 26χρονη Κέιτ Απτον, η φαντασίωση κάθε άντρα και το αγαπημένο εξώφυλλο του «Sports Illustrated», ίδρωνε τη φανέλα μέχρι την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της. Σήκωνε περισσότερα βάρη από τα «τούμπανα» στο σιδεράδικο της γειτονιάς σας, ενώ δήλωνε ότι δεν έχανε προπόνηση. Πέντε μέρες την εβδομάδα έκανε κυκλική προπόνηση (circuit) και είχε ξεχάσει τη ζάχαρη και όλα τα επεξεργασμένα τρόφιμα.

Η Τζίτζι Χαντίντ είναι το νέας κοπής it girl, ανήκει σε εκείνα τα κορίτσια που φτιάχνουν το όνομά τους ανεβάζοντας selfies στα social media. Διαθέτει 178 εκατοστά γυμνασμένο, αθλητικό, μονίμως μαυρισμένο κορμί με καμπύλες. Μεγάλωσε στην Καλιφόρνιας, οπότε κυκλοφορεί μονίμως με μπικίνι. Την ακολουθούν πάνω από 42 εκατομμύρια followers και λατρεύουν τα βιντεάκια που ανεβάζει με τη fitness ρουτίνα της. Δεν είναι τυχαία το πρόσωπο της Reebok.

Μπαλαρίνα. Υψος 185 εκατοστά. Εξώφυλλο από τα 14 χρόνια της. Αυτά είναι τα πρώτα πράγματα που μαθαίνεις για την Κάρλι Κλος στην Wikipedia. Βοηθάει η κάρτα μέλους στο διάσημο γυμναστήριο SoulCycle για την αψεγάδιαστη σιλουέτα της.
supermodels_gala_mesa
Η 25χρονη Κάρλι Κλος επενδύει σε κλασικές αξίες: μαύρο ολόσωμο μπικίνι.
Η 29χρονη Κάντις Σουάνπολ κάνει kick boxing, aerial yoga και σκοινάκι. Ειδικά μετά τις εγκυμοσύνες δίνει έμφαση σε ασκήσεις που γυμνάζουν τους γλουτούς. Η Κένταλ Τζένερ των 93 εκατομμυρίων followers αποφεύγει τους υδατάνθρακες και προτιμά ένα μενού πλούσιο σε πρωτεΐνες και λαχανικά. Πίνει πράσινο αντιοξειδωτικό τσάι και κάνει μποξ όπως είδαμε στα βίντεο του «Love Advent Calendar». Εχει ύψος 1,79 και το βάρος της δεν έχει ξεπεράσει τα 59 κιλά. Συνήθως βλέπει τον αριθμό 55 όταν ανεβαίνει στη ζυγαριά
supermodels_gala_mesa3
supermodels_gala_mesa4
Το Αγγελάκι της Victoria’s Secret 1. Κάντις Σουάνπολ και η απερίγραπτα όμορφη 2.Ρόζι Χάντιγκτον-Γουάιτλι παραδοσιακά επιλέγουν μπικίνι με έντονα μοτίβα και σέξι κοψίματα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ