Skyrock: Ένας prive παράδεισος στη Μύκονο

Skyrock: Ένας prive παράδεισος στη Μύκονο

Λιτοί αλλά πολυτελείς χώροι, ονειρεμένες ανέσεις, απεριόριστη θέα στο Αιγαίο και τη Δήλο: μία από τις ωραιότερες επαύλεις στο Νησί των Ανέμων δημιουργήθηκε για να προσφέρει τις πιο πολύτιμες στιγμές

skyrock-mak
Υπάρχει ένα ιδανικό καταφύγιο στη νησιωτική Ελλάδα για όσους εκτιμούν την ιδιωτικότητα αλλά ταυτόχρονα επιθυμούν να απολαύσουν την έντονη νυχτερινή ζωή που προσφέρει ένα νησί όπως η Μύκονος. Πρόκειται για τη βίλα Skyrock, που συνδυάζει υπέροχα στοιχεία όπως το αυθεντικό κυκλαδίτικο φυσικό τοπίο και τον πολυτελή τρόπο ζωής.

Σε μια ονειρική τοποθεσία, στην περιοχή Χουλάκια, η βίλα Skyrock θεωρείται μία από τις ωραιότερες επαύλεις στο Νησί των Ανέμων. Χτισμένη στην άκρη ενός βραχώδους όγκου, απολαμβάνει πολύτιμη γαλήνη και απεριόριστη θέα στο Αιγαίο, προσφέροντας παράλληλα κορυφαίες ανέσεις και αισθητική σε κάθε της χώρο. Μία από τις ελάχιστες επιλογές στη Μύκονο που εξασφαλίζει στον φιλοξενούμενο εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στα hot spots του νησιού, επιλέγοντας όμως αν θέλει και την απόλυτη απομόνωση.

Ο αριστοτεχνικός σχεδιασμός και η υποδειγματική αρχιτεκτονική κάνουν τη βίλα Skyrock να ξεχωρίζει από την πληθώρα οικημάτων στο νησί. Με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, είναι κατασκευασμένη με την υψηλότερη ποιότητα φινιρίσματος, ενώ η τοπική πέτρα κυριαρχεί παντού ξεκουράζοντας το βλέμμα. Στον περιβάλλοντα χώρο επικρατεί μια ζεν διάθεση με τους βράχους ως ντεκόρ, τους ζεστούς νυχτερινούς φωτισμούς και την απεραντοσύνη του πελάγους που απλώνεται μπροστά σου.
Greece-Sothebys-International-Realty---Skyrock13
Greece-Sothebys-International-Realty---Skyrock33

«Είναι μια κατοικία με χαμηλών τόνων πολυτέλεια. Αποφεύγει τις υπερβολές και επομένως δεν κουράζει το βλέμμα», εξηγούν οι άνθρωποι της Greece Sotheby’s International Realty που τη διαθέτουν αποκλειστικά προς πώληση μέσα από το portfolio τους. Μέσα σε έκταση 4 στρεμμάτων με υπέροχο περιβάλλοντα χώρο, η βίλα Skyrock εκτείνεται σε 688 τ.μ. και εξασφαλίζει ευχάριστη διαμονή καθώς διαθέτει 9 άνετα δωμάτια και 10 ευρύχωρα μπάνια. Το λευκό κυριαρχεί στους εσωτερικούς χώρους, τα μεγάλα παράθυρα επιτρέπουν στο φως να λούζει κάθε σπιθαμή και η minimal διακόσμηση δίνει έναν μοναδικό νησιώτικο χαρακτήρα.

Κλείσιμο
Η κουζίνα είναι ανοιχτή και επομένως σε άμεση επαφή με την τραπεζαρία. Εξωτερικά, το κτίσμα «βρέχεται» στην πρόσοψή του από μια μεγάλων διαστάσεων πισίνα υπερχείλισης, ενώ τα decks που είναι τοποθετημένα μέσα στο νερό αλλά και οι ξαπλώστρες στους εξωτερικούς χώρους προσφέρουν τη δυνατότητα να απολαύσει κανείς τη μαγική θέα και τα ζεστά χάδια του ήλιου.
Greece-Sothebys-International-Realty---Skyrock5
Greece-Sothebys-International-Realty---Skyrock24
Greece-Sothebys-International-Realty---Skyrock18

«Σε αυτή τη νησιώτικη έπαυλη μπορούν να μείνουν άνετα μέχρι και 19 άτομα, καθώς οι χώροι είναι μεγάλοι και διατηρούν κατά κάποιον τρόπο την αυτονομία τους. Ολα τα υπνοδωμάτια διαθέτουν ξύλινες επενδύσεις, έχουν άπλετη θέα, πολλές και μεγάλες ντουλάπες για ρούχα, ενώ ορισμένες κρεβατοκάμαρες διαθέτουν και μικρά σαλονάκια εν είδει σουίτας», επισημαίνει η Greece Sotheby’s International Realty.

Επιπλέον, ο ιδιοκτήτης και οι φιλοξενούμενοι έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το φαγητό τους στην ειδυλλιακή βεράντα, όπου εκτός από την τραπεζαρία βρίσκεται και το bar για στιγμές χαλάρωσης με παγωμένη σαμπάνια και ευφάνταστα κοκτέιλ. Οσο για το περίφημο ηλιοβασίλεμα, αυτό αποκτά άλλη διάσταση όταν έχεις θέα στη Δήλο.

Greece-Sothebys-International-Realty---Skyrock12
Greece-Sothebys-International-Realty---Skyrock28
Greece-Sothebys-International-Realty---Skyrock10
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ