Μάργκοτ Ρόμπι: Το πιο σκληρά εργαζόμενο κορίτσι του Χόλιγουντ

Μάργκοτ Ρόμπι: Το πιο σκληρά εργαζόμενο κορίτσι του Χόλιγουντ

Δουλεύει ταυτόχρονα σε τρεις ταινίες, εκ των οποίων οι δύο έχουν χαρακτηριστεί πολυαναμενόμενες: «Barbie» με τον Ράιαν Γκόσλινγκ και «Babylon» με τον Μπραντ Πιτ. Το 2023 θα είναι η χρονιά της

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
margot-mak3
Η τρίτη ταινία στην οποία συμμετέχει αυτή την περίοδο είναι το «Asteroid City», στο πλευρό του Τομ Χανκς.

Asteroid City 2022 First Look, Margot Robbie, Tom Hanks, Scarlett Johansson

Πάλι καλά που μόλις ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της τέταρτης, με τίτλο «Amsterdam» και συμπρωταγωνιστή τον Κρίστιαν Μπέιλ, γιατί η πολλή δουλειά τρώει ακόμα και τον πιο φιλόδοξο σταρ. Κανονικά, βέβαια, η Μάργκοτ Ρόμπι θα έπρεπε να νιώθει τυχερή που δουλεύει ακαταπαύστα και μάλιστα δίπλα στους πρωτοκλασάτους της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Από την άλλη, μάλλον εκείνοι είναι τυχεροί που παίζουν δίπλα της.
margot__1_

Κλείσιμο
Γεννημένη στην Αυστραλία από Σκοτσέζους γονείς, η Ρόμπι σκαρφαλώνει με δρασκελιές στην κορυφή του Χόλιγουντ παίζοντας στη μία καλή ταινία μετά την άλλη. Και, όχι, δεν είναι τύχη. Είναι σίγουρα ταλέντο, κάτι που άλλωστε έχει προσέξει ήδη η Ακαδημία των Οσκαρ, η οποία έχει επιβραβεύσει τις προσπάθειές της με δύο υποψηφιότητες (για το «Εγώ, η Τόνια» το 2017 και το «Bombshell» το 2019). Και αν σκεφτεί κανείς ότι η ίδια είναι μόλις 32 ετών και οι ενδιαφέροντες ρόλοι που της προτείνουν είναι αλλεπάλληλοι, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι το φλερτ με το χρυσό αγαλματίδιο θα καταλήξει σύντομα σε γάμο.

Μιλώντας για γάμο, η σταρ δηλώνει πολύ παντρεμένη με τον κινηματογραφιστή Τομ Ακερλι, τον οποίο γνώρισε στο σετ της ταινίας «Γαλλική σουίτα» το 2014 και τον ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Οπως θα αποκάλυπτε η ίδια αργότερα, στην αρχή πίστευε ότι τα αισθήματα δεν ήταν αμοιβαία και προσπαθούσε να κρύψει όπως-όπως τα δικά της. Δεν χρειάστηκε, όμως, να προσποιηθεί για πολύ καιρό γιατί τελικά και τα αισθήματα ήταν αμοιβαία και η σχέση τους κατέληξε σε γάμο το 2016. Παιδιά δεν έχουν ακόμα και ίσως δεν προβλέπονται. Παρεμπιπτόντως, αν υπάρχει μια ερώτηση που μπορεί να την κάνει να θυμώσει πραγματικά, είναι πότε σκοπεύει να αποκτήσει απογόνους.
margot__2_

Εξίσου θυμωμένη -ή μάλλον ενοχλημένη- είχε δηλώσει και για την κοσμοσυρροή των περίεργων σε ένα από τα εξωτερικά γυρίσματα της «Barbie», όπου εκείνη ως η κούκλα-σύμβολο και ο Ράιαν Γκόσλινγκ ως Κεν έκαναν roller skate σε πάρκο. «Ενιωσα απίστευτη αμηχανία με όλους αυτούς τους ανθρώπους να μας κοιτάζουν», θα εξηγούσε αργότερα. Υστερα από μια καριέρα 15 χρόνων, που περιλαμβάνει συμμετοχές σε ταινίες-διαμάντια (από τον «Λύκο της Γουόλ Στριτ» και το «Μεγάλο σορτάρισμα» μέχρι το «Εγώ, η Τόνια» και το «Κάποτε στο... Χόλιγουντ»), θα έπρεπε πια να έχει συνηθίσει και τα αδέσποτα βλέμματα και τους πλανόδιους παπαράτσι.
BARBIE (2023) Barbie & Ken Official First Look - Margot Robbie, Ryan Gosling Movie


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: SHUTTERSTOCK / SPLASHNEWS / IDEAL IMAGE
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα