Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Το κορίτσι του Ρονάλντο σκοράρει στην TV

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Το κορίτσι του Ρονάλντο σκοράρει στην TV

Η φρενήρης πορεία ζωής της συντρόφου του σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου γίνεται ντοκιμαντέρ στο Netflix και κυκλοφορεί την ημέρα των 27ων γενεθλίων της

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
georgina_rodriguez_art
Στον λογαριασμό της στο Instagram δηλώνει συγγραφέας. Τι γράφει; Σοσιαλμιντιακή ιστορία. Αλλά και τις κακές γλώσσες, εκείνες που εδώ και μια πενταετία σχολιάζουν πικρόχολα τον δεσμό της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και με περίσσευμα μικροαστισμού υπενθυμίζουν πως δεν της έχει κάνει ακόμα πρόταση γάμου, στα παλαιότερα των υποδημάτων της.

Στο κάτω-κάτω της γραφής, μικρή σημασία έχει ο επαγγελματικός προσδιορισμός της 27χρονης Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, η οποία έχει 29 εκατομμύρια followers - παρεμπιπτόντως, τους περισσότερους από κάθε άλλη Ισπανίδα στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

Ο ρόλος της ως κορίτσι του CR7 είναι δουλειά πλήρους απασχόλησης. H νεαρή καλλονή, που έχει εργαστεί, μεταξύ άλλων, ως πωλήτρια, μοντέλο, χορεύτρια, baby sitter και διαπρέπει ως social media influencer, είναι αρκετά σημαντική κι άλλο τόσο επιδραστική ώστε να διαθέτει το δικό της reality show/ντοκιμαντέρ στο Netflix με τίτλο «Soy Georgina», δηλαδή «Είμαι η Τζορτζίνα», που θα είναι διαθέσιμο από τις 27 Ιανουαρίου - την ήμερα των 27ων γενεθλίων της εγκυμονούσας Ροντρίγκεζ.

Αυτά είναι δώρα γενεθλίων. Είναι πολλά τα λεφτά του Κριστιάνο (η περιουσία του υπολογίζεται στα 500 εκατ. δολάρια, ενώ τα έσοδα από την επαγγελματική καριέρα του ξεπέρασαν τον Οκτώβριο του 2021 το 1 δισ. δολάρια) και οτιδήποτε βρεθεί σε τροχιά γύρω από αυτόν μπορεί να πάρει λίγη από τη λάμψη του εξαργυρώνοντάς την κατόπιν σε ρευστό. Η επιλογή του Netflix να καταπιαστεί με την πολυδαίδαλη διαδρομή της ζωής της Ροντρίγκεζ, η οποία έζησε όχι μόνο τη φτώχεια, αλλά διασταυρώθηκε συχνά και με την εξαθλίωση, μέχρι που γνώρισε τον Ρονάλντο, δεν είναι τυχαία.
GettyImages-865532112
Το «Soy Georgina» παρακολουθεί της ζωή της Ροντρίγκεζ από τα χρόνια που πόζαρε σε ασανσέρ ως baby sitter με τα παιδιά των άλλων μέχρι σήμερα που στέκεται περήφανη στο πλευρό του Ρονάλντο και του γιου του, με ενδιάμεσες στάσεις σε πολυτελή κότερα και πεντάστερα ξενοδοχεία
SPL5136852_003
_Soy_Georgina_01
Η ιστορία της έχει όλα τα συστατικά της επιτυχίας: δράμα, αντιθέσεις, έρωτα και χρήμα. Γεννημένη στις 27 Ιανουαρίου του 1994, η Ροντρίγκεζ πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής της στο Μπουένος Αϊρες. Αργότερα η οικογένεια μετοίκησε στην πατρίδα των γονιών της, την Ισπανία. Ήταν μόλις 6 ετών όταν το 2003 ο πατέρας της καταδικάστηκε σε 11 χρόνια φυλάκισης για διακίνηση κοκαΐνης, γεγονός που σημάδεψε τα παιδικά χρόνια της, αλλά δεν όρισε τη ζωή της.

Κλείσιμο
Η ίδια αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το γενναιόδωρο DNA της και να εξαργυρώσει την ομορφιά της ως μοντέλο. Για ένα φεγγάρι κόλλησε ένσημα ως baby sitter στο Μπρίστολ της Αγγλίας και αργότερα ως πωλήτρια - με κολοφώνα της καριέρας της τη θητεία της σε κατάστημα «Gucci» στο Μιλάνο. Η απόφασή της να πολιτογραφηθεί μόνιμη κάτοικος της Βόρειας Ιταλίας ήταν το δίχως άλλο καθοριστική για τη ζωή της. Στο κατάστημα όπου εργαζόταν συνάντησε για πρώτη φορά τον Κριστιάνο και γρήγορα ανέπτυξαν κάτι πολύ περισσότερο και σίγουρα πιο βαθύ από την εφήμερη σχέση πωλήτριας και αγοραστή.
GettyImages-1337749506
Η ιστορία τους έγινε πρωτοσέλιδη είδηση και η Ροντρίγκεζ είχε τις τέλειες διαστάσεις για να μπει στο φόρεμα της μοντέρνας Σταχτοπούτας που έκοψε και έραψε για εκείνην ο παγκόσμιος Τύπος. Δεν είχε την απόκοσμη ομορφιά και το άρρητο σεξαπίλ της Ιρίνα Σάικ (βλ. πρώην κορίτσι του Κριστιάνο), όμως είχε μια σχεδόν δακρύβρεχτη ιστορία που συμπλήρωνε τέλεια το ουρανόμηκες success story του ημίθεου πια Ρονάλντο.

Αυτή την αφήγηση θα κάνει και στο reality/ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στο Netflix. Μόνο που η Τζορτζίνα δεν πουλά πια είδη πολυτελείας για να εξασφαλίσει τα προς το ζην. Ούτε καν τα αγοράζει. Της τα προσφέρουν με το καντάρι για να τα προωθεί μέσω των κοινωνικών της δικτύων. Η εγκυμονούσα σε δίδυμα σύντροφος του Κριστιάνο ακολουθείται από την κάμερα του Netflix σε ιδιωτικά αεροπλάνα και πολυτελή σκάφη, στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών, αλλά και στο Γκραν Πρι του Μονακό -πες την και νεόπλουτη, δεν έχει πια χρόνο να σε κακίσει-, ξετυλίγει αφηγήσεις από το παρελθόν της και εκφράζει τις προσδοκίες της για το μέλλον.

Μία από τις κυρίαρχες είναι η πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της, η οποία, λέει, θα έρθει σύντομα. Φυσικά έχει και αρκετή δόση παρόντος το ντοκουμέντο για τη ζωή της, με την ίδια να μιλά για τον ρόλο της ως μητέρα του 11χρονου Κριστιάνο Τζούνιορ, που απέκτησε ο αγαπημένος της μέσω παρένθετης κύησης, της 4χρονης Αλάνα, που ενσαρκώνει τον καρπό του έρωτά τους, και βέβαια των αγέννητων ακόμα διδύμων.
EN-GB_SoyGeorgina_Main_Vert_RGB_PRE

Η σειρά για την άλλοτε άσημη βιοπαλαίστρια, που δεν έγινε απλώς το άλλο μισό του Ρονάλντο, αλλά και το ήμισυ του πιο επιδραστικού ίσως power couple επί Γης, είναι το πρώτο μεγάλο βήμα της Ισπανίδας προς τη διασημότητα.

Άλλωστε, ήδη βρίσκεται στη δούλεψή της η Καρολίν ΜακΑτίρ, αλλιώς η PR-woman που σφυρηλάτησε τη σχέση του ζεύγους Μπέκαμ με τα media και την αναγνωρισιμότητα, ενώ η «προσεχώς κυρία Ρονάλντο» φιγουράρει ως cover girl εμβληματικών βρετανικών τίτλων. Το μόνο που της λείπει (προσώρας) είναι η ευχή της παρεμβατικής μητέρας του αγαπημένου της, η οποία μπορεί να έχει εκφραστεί θετικά για την Τζορτζίνα, ωστόσο λέγεται πως δεν πετά και τη σκούφια της για την επιλογή του γιου της. Αλλά αυτό είναι ίδιον της μέσης μάνας της Μεσογείου ◆


GETTY IMAGES / SPLASHNEWS / IDEAL IMAGE
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ