Λόριν Γιορκ: Η νέα βασίλισσα της καλωδιακής

Λόριν Γιορκ: Η νέα βασίλισσα της καλωδιακής

Ηθοποιός, παραγωγός και σεναριογράφος, η 27χρονη από το Σινσινάτι βρίσκεται πλέον σε κάθε συνδρομητική πλατφόρμα με πλειάδα παραγωγών κάθε είδους

laurart
Αν και δεν έχει κλείσει ακόμα τα τριάντα της χρόνια, το βιογραφικό της είναι ήδη πλούσιο, με σειρές αλλά και κινηματογραφικές και τηλεοπτικές ταινίες όλων των genres. Η πιο πρόσφατη δουλειά της είναι το «Casa Grande», μια πολιτική σειρά σε σκηνοθεσία της βραβευμένης Λατινοαμερικάνας Γκαμπριέλα Ταλιαβίνι, που παρουσιάζει χωρίς εξωραϊσμούς τα ανοιχτά ζητήματα του ρατσισμού, των προκαταλήψεων και της μετανάστευσης που ταλανίζουν εδώ και δεκαετίες την αμερικανική κοινωνία. Τα δικαιώματα του σίριαλ έχει πάρει η Warner Bros. και θα είναι διαθέσιμο σε κάποια πλατφόρμα τον Ιανουάριο του 2021.

Μερικοί μπορεί να γνωρίζουν ήδη τη Λόριν από την προηγούμενη επιτυχία της στο Netflix, την ταινία «Roped», στα γυρίσματα της οποίας συνάντησε και ερωτεύτηκε τον σύζυγό της Τζος Σουίκαρντ, γνωστό τηλεοπτικό «καρδιοκατακτητή» με θητεία στη σαπουνόπερα «General Hospital».
Roped / Kiss Scene — Colton and Tracy (Josh Swickard and Lorynn York)



Κλείσιμο

Μέσα στον Δεκέμβριο θα την ξαναδούμε σε ακόμα μια ταινία του Netflix με τίτλο «A California Christmas», της οποίας μάλιστα όχι μόνο έχει γράψει το σενάριο, αλλά έχει κάνει και την παραγωγή. Αυτή η έντονη δραστηριότητά της τής έχει αποφέρει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, γύρω στα 9 εκατ. δολάρια, ενώ ο μισθός της αυτή τη στιγμή αγγίζει τα 250.000 δολάρια.
A California Christmas - Trailer (Official) | Netflix


Η Λόριν γεννήθηκε στο Σινσινάτι, όμως πέρασε τα παιδικά της χρόνια στο Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας. Το γεγονός ότι ο πατέρας της είναι δάσκαλος ίσως την ώθησε ώστε -παρά τις έντονες καλλιτεχνικές της ανησυχίες από νεαρή ηλικία- να σπουδάσει στο E.W. Scripps School of Journalism, αποκτώντας γνώσεις που, όπως αποδεικνύεται πλέον, τη βοηθάνε στη συγγραφή σεναρίων. Οι ακαδημαϊκές περγαμηνές της περιλαμβάνουν επίσης ένα πτυχίο από το φημισμένο School of American Ballet, ενώ έχει ανέβει στη σκηνή και ως μπαλαρίνα με το Cincinnati Ballet Company. Αμέσως μετά τις σπουδές της εγκαταστάθηκε στο Λος Αντζελες για να βρίσκεται κοντά στην καρδιά της βιομηχανίας που εξυπηρετεί από όχι μόνο ένα πόστο.

Μετά από έναν χρόνο δεσμού με τον Τζος Σουίκαρντ, οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2019 και έτσι περνούν την καραντίνα κάτω από την ίδια στέγη. «Η μέρα μας κυλάει πραγματικά πολύ όμορφα. Λατρεύουμε το γεγονός ότι μπορούμε επιτέλους να περάσουμε λίγο χρόνο μαζί καθώς πιο πριν τα γεμάτα προγράμματά μας δεν το επέτρεπαν», δήλωσε πρόσφατα.


Ειδήσεις σήμερα:

Brexit: Φον ντερ Λάιεν και Τζόνσον αποφασίζουν σήμερα αν θα συνεχισθούν οι συνομιλίες

Click away: Πρεμιέρα σήμερα για το λιανεμπόριο - Ανησυχούν οι επιστήμονες για αύξηση των κρουσμάτων

Λονδίνο: Κοσμοσυρροή στους εμπορικούς δρόμους και «καμπανάκι» από τους ειδικούς για τρίτο κύμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ