Εμα Χέπμπορν Φέρερ: «Η γιαγιά μου η Όντρεϊ Χέπμπορν»

Εμα Χέπμπορν Φέρερ: «Η γιαγιά μου η Όντρεϊ Χέπμπορν»

Η εγγονή της θρυλικής ηθοποιού, αν και εικαστική καλλιτέχνις, δοκιμάζει τον εαυτό της στη μεγάλη οθόνη. Μιλάει στο «Gala» για την ελληνικής παραγωγής ταινία στην οποία συμμετέχει, τις συνεργασίες της στον κόσμο της μόδας, τη γιαγιά της και τα όνειρά της

rita_main
Η Όντρεϊ Χέπμπορν δεν ήταν απλά μια ηθοποιός που άφησε το στίγμα της σε κλασικές ταινίες όπως το θρυλικό «Breakfast at Tiffany’s», το οσκαρικό «My Fair Lady» ή το εμβληματικό «Πόλεμος και ειρήνη». Ηταν επίσης ένα διαχρονικό πρότυπο εύθραυστης κομψότητας και δυναμικού προσωπικού στυλ. Επιλέγοντας σταθερά τα κλασικά ρομαντικά φορέματα του οίκου Givenchy, αποτέλεσε την επιτομή της θηλυκότητας λανσάροντας μια μοναδική ενδυματολογική ταυτότητα που στη συνέχεια υιοθέτησε και η πρώτη κυρία της Αμερικής Τζάκι Κένεντι.

Οταν πριν από κάποια χρόνια το περιοδικό «Harper’s Bazaar» είχε την έμπνευση να βάλει στο εξώφυλλό του την εγγονή της Εμα Χέπμπορν Φέρερ, τα αμερικανικά media με νοσταλγικό ενθουσιασμό -και εγκωμιάζοντας τον αριστοκρατικό της αέρα που θύμιζε τόσο πολύ τη γιαγιά της- την έχρισαν το απόλυτο it girl. 

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ