Δανία, η πρώτη ομάδα που έχασε δύο φορές στους ομίλους του Euro και έφτασε στα ημιτελικά!

Δανία, η πρώτη ομάδα που έχασε δύο φορές στους ομίλους του Euro και έφτασε στα ημιτελικά!

Μία ιδιαίτερη επίδοση πέτυχε η εκπληκτική Δανία

ethniki-danias_212541
Η πορεία της Δανίας στο εφετινό Euro μοιάζει με παραμύθι, ωστόσο είχε ξεκινήσει εφιαλτικά.

Στην πρεμιέρα των Σκανδιναβών στη διοργάνωση, μπροστά στο κοινό τους, είχαν ηττηθεί με 1-0 από τη Φινλανδία στο ματς που σόκαρε την υφήλιο με την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν.

Ακολούθησε η εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στο Βέλγιο, που ωστόσο είχε συνοδευτεί με ήττα 2-1, προτού ακολουθήσει το επιβλητικό 4-1 επί των Ρώσων.

Παρότι μάζεψαν μόλις τρεις βαθμούς, οι Δανοί κατάφεραν να προκριθούν και, μετά την τεσσάρα επί των Ουαλών στους «16», ξεπέρασαν και την Τσεχία, φτάνοντας έτσι στα ημιτελικά για πρώτη φορά μετά το 1992 - όταν είχαν κατακτήσει και το τρόπαιο.

Η ομάδα του Κάσπερ Χιούλμαντ είναι η μοναδική ομάδα που φτάνει τόσο μακριά έχοντας δύο ήττες στους ομίλουςκαι άπαντες αναμένουμε με ενδιαφέρον πού θα σταματήσει η πορεία της. Μένει βέβαια να δούμε τι θα κάνει και η Ουκρανία με την Αγγλία, καθώς η ομάδα του Αντρέι Σεφτσένκο πέρασε και αυτή με τρεις μόλις βαθμούς...

Αξίζει να σημειωθεί, πως μέχρι φέτος μονάχα η Βόρεια Ιρλανδία είχε καταφέρει να προκριθεί με δύο ήττες, όμως είχε περάσει ως μία από τις καλύτερες τρίτες το 2016.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα