Ινδονησία: Θα περπατήσει ανάποδα 800χλμ. για το μήνυμα «σώστε τα δάση»

Ινδονησία: Θα περπατήσει ανάποδα 800χλμ. για το μήνυμα «σώστε τα δάση»

Ο 43χρονος έχει φροντίσει να φοράει ένα φωσφοριζέ γιλέκο ενώ έχει και έναν καθρέφτη που θα τον βοηθάει να βλέπει τι συμβαίνει πίσω του για να αποφύγει τυχόν ατυχήματα

idnonseia-1
Έναν διαφορετικό τρόπο για να στείλει το μήνυμα «σώστε τα δάση» αποφάσισε να στείλει ένας 43χρονος από χωριό της ανατολικής Ιάβας στην Ινδονησία.

Ο Μέντι Μπαστόνι θα διανύσει την απόσταση των συνολικά 800χλμ. από το χωριο του μέχρι την πρωτεύουσα της Ινδονησίας περπατώντας ανάποδα!

Όπως δηλώνει η ελπίδα του είναι τα πίσω βήματα που θα κάνει ο ίδιος να αποτελέσουν αφορμή για βήματα μπροστά από την ανθρωπότητα.



Όταν ολοκληρώσει την «ανάποδη» διαδρομή του, ο 43χρονος θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ινδονησίας από τον οποίο θα ζητήσει - για συμβολικούς λόγους - να του δώσει έναν σπόρο για να τον φυτέψει σε έναν βουνό.

Κλείσιμο
Ο Μπαστόνι ελπίζει ότι θα έχει ολοκληρώσει το ταξίδι του μέχρι τις 17 Αυγούστου, την ημερομηνία, δηλαδή, κατά την οποία εορτάζεται η ανεξαρτησία της Ινδονησίας.

Ο 43χρονος έχει φροντίσει να φοράει ένα φωσφοριζέ γιλέκο ενώ έχει και έναν καθρέφτη που θα τον βοηθάει να βλέπει τι συμβαίνει πίσω του για να αποφύγει τυχόν ατυχήματα.

Το σχέδιό του περιλαμβάνει καθημερινές διαδρομές 30χλμ. και διανυκτερεύσεις σε τζαμιά, αστυνομικά τμήματα και σημεία ελέγχου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης