Το δεύτερο και το τρίτο κοντινότερα στη Γη άστρα Α και Β του Κενταύρου είναι πιο φιλόξενα για ζωή από ό,τι ο Εγγύτατος

ASTERIA

Η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία (NASA) παρουσίασε μια νέα επιστημονική μελέτη, σύμφωνα με την οποία οι όποιοι πλανήτες βρίσκονται γύρω από τον Εγγύτατο του Κενταύρου, θα βομβαρδίζονται από επικίνδυνη ακτινοβολία-Χ, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο εξίσου με τους (υποθετικούς) πλανήτες γύρω από τα άστρα Α και Β

Από τα τρία άστρα που περιλαμβάνει το πλησιέστερο στη Γη αστρικό σύστημα, ο 'Αλφα του Κενταύρου, δεν είναι το κοντινότερο, ο Εγγύτατος, το πιο φιλόξενο για ζωή, αλλά τα άλλα δύο.

Η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία (NASA) παρουσίασε μια νέα επιστημονική μελέτη, σύμφωνα με την οποία οι όποιοι πλανήτες βρίσκονται γύρω από τον Εγγύτατο του Κενταύρου, θα βομβαρδίζονται από επικίνδυνη ακτινοβολία-Χ, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο εξίσου με τους (υποθετικούς) πλανήτες γύρω από τα άστρα Α και Β.

Ο 'Αλφα Κενταύρου είναι ένα τριπλό αστρικό σύστημα σε απόσταση μόνο τεσσάρων ετών φωτός από τη Γη ή περίπου 40 τρισεκατομμυρίων χιλιομέτρων. Τα τρία άστρα του είναι τα τρία κοντινότερα στη Γη.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι άστρων (Α και Β) που βρίσκονται σε πολύ κοντινή τροχιά το ένα γύρω από το άλλο (γι' αυτό συνήθως αναφέρονται από κοινού ως ΑΒ), γύρω από τα οποία κινείται το τρίτο άστρο, ο Εγγύτατος. Ο Α είναι σχεδόν δίδυμος του Ήλιου μας, ο Β είναι κάπως μικρότερος και πιο αχνός, ενώ ο C (ο Εγγύτατος) είναι ένας πολύ μικρότερος ερυθρός νάνος.

«Επειδή είναι σχετικά κοντά, το σύστημα του 'Αλφα του Κενταύρου θεωρείται από πολλούς το καλύτερο υποψήφιο για να αναζητηθούν ίχνη ζωής», δήλωσε ο επικεφαλής ερευνητής Τομ Έϊρς του Πανεπιστημίου του Κολοράντο, ο οποίος έκανε σχετική ανακοίνωση σε συνέδριο της Αμερικανικής Αστρονομικής Εταιρείας στο Ντένβερ.

Οι νέες εκτιμήσεις βασίζονται σε παρατηρήσεις του 'Αλφα του Κενταύρου για πάνω από μία δεκαετία από το διαστημικό τηλεσκόπιο ακτίνων-Χ Chandra της NASA. Οι αναλύσεις δείχνουν ότι οι όποιοι εξωπλανήτες των εσωτερικών άστρων Α και Β δεν δέχονται μεγάλες ποσότητες ακτινοβολίας-Χ. Η ακτινοβολία αυτή σε μεγάλες δόσεις αφενός είναι επικίνδυνη για το DNA και την υγεία των έμβιων οργανισμών, αφετέρου μπορεί σταδιακά να καταστρέψει την όποια ατμόσφαιρα γύρω από ένα πλανήτη.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι πιθανότητες ζωής γύρω από τον 'Αλφα Κενταύρου Α, όσον αφορά τουλάχιστον την ακτινοβολία-Χ, είναι καλύτερες ακόμη και από τον Ήλιο μας, καθώς αν υπάρχουν εξωπλανήτες σε τροχιά γύρω από το άστρο Α, θα δέχονται χαμηλότερη δόση ακτίνων-Χ από ό,τι οι πλανήτες στο ηλιακό μας σύστημα. Οι όποιοι εξωπλανήτες γύρω από το άστρο Β θα δέχονται περίπου πενταπλάσια ακτινοβολία σε σχέση με τους πλανήτες πέριξ του Ήλιου μας.

Από την άλλη όμως, ο Εγγύτατος φαίνεται να στέλνει γύρω του πολύ συχνές και επικίνδυνες εκρήξεις ακτίνων-Χ, από 500 έως 50.000 φορές μεγαλύτερη δόση ακτινοβολίας από αυτή που δέχεται η Γη από τον Ήλιο, πράγμα που καθιστά αφιλόξενο για ζωή το περιβάλλον σε ένα εξωπλανήτη του Εγγύτατου.

«Τα νέα είναι πολύ καλά για τον 'Αλφα Κενταύρου ΑΒ από άποψη συνθηκών φιλόξενων για ζωή σε κάποιον από τους πλανήτες του. Το Chandra δείχνει ότι η ζωή μπορεί να έχει πιθανότητες να τα βγάλει πέρα σε πλανήτες πέριξ οποιουδήποτε από τα δύο άστρα, ιδίως του Α», δήλωσε ο Έιρς.

Μέχρι στιγμής έχει ανακαλύφθεί γύρω από τον Εγγύτατο ένας πλανήτης με το μέγεθος περίπου της Γης. Οι αστρονόμοι συνεχίζουν να ψάχνουν -χωρίς επιτυχία έως τώρα- για εξωπλανήτες γύρω από τα άστρα Α και Β.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ (16)

Μόνο η γή έχει υλική ζωή!

ΓΗ: Ο μοναδικός ,σκανδαλωδώς προστατευμένος, ευνοημένος υλικός Παράδεισος που επιλέχτηκε απο όλο το υλικό Σύμπαν και διαμορφώθηκε κατάλληλα απο το Θεό για να φιλοξενήσει την Κορωνίδα της Δημιουργίας Του τον Άνθρωπο! Τίποτα εκεί έξω δεν φιλοξενεί ζωή όπως την γνωρίζουμε ( υλική) .Η γαλαξιακή ακτινοβολία πολύ υψηλών ενεργειών μας αποτρέπει και να ξεμυτίσουμε απο την μαγνητόσφαιρα που μας προστατεύει απο την φονική κοσμική ακτινοβολία.Η ESA, αναγνωρίζει ότι η διαστημική ακτινοβολία αποτελεί έναν υπαρκτό κίνδυνο στις επανδρωμένες διαστημικές πτήσεις στο βαθύ διάστημα. Ενώ μέρος της διαστημικής ακτινοβολίας προέρχεται από τον Ήλιο, ο πραγματικός κίνδυνος για τις μελλοντικές αποστολές στο διάστημα πέραν της προστασίας της μαγνητικής ασπίδας της Γης, προέρχεται από γαλαξιακή κοσμική ακτινοβολία, πέραν από το ηλιακό μας σύστημα, που αποτελείται από υψηλής ενέργειας & ταχύτητας μικροσωματίδια που προέρχονται από τα death stars. Σε "παρόμοιους" με την γή εξωπλανήτες (Trappist ) η εξέλιξη των στοιχειωδών απλούστερων μορφών ζωής σε πολυπλοκότερους οργανισμούς εκεί ανά δισεκατομύρια χρόνια δεν θα είχε την αίσια - ευτυχή κατάληξη όπως στην γή μας.Το Σύμπαν αυτοδιογκώθηκε από το τίποτα προς ένα κομμάτι του χωρόχρονου γεμάτο με σκοτεινή ύλη και ενέργεια, φωτισμένο από 200 δις γαλαξίες, που ο κάθε ένας τους περιέχει 200 δις αστέρια. Τα αστέρια, είναι θερμοπυρηνικοί αντιδραστήρες που ανατροφοδοτούνται από τη δύναμη της βαρύτητας τους, καίνε το αρχέγονο υδρογόνο μετατρέποντας το σε μια τέφρα βαρύτερων στοιχείων. Στη συνέχεια, αφού γίνει η πρώτη ύλη για τους πλανήτες γύρω από μια νέα γενεά άστρων, γίνεται η τέφρα αυτή ένα βιοχημικό εργαστήριο από το οποίο ξεπήδησε η ζωή σε έναν πλανήτη σαν τον δικό μας πριν 4,5 δις χρόνια. Οι θεμελιώδεις δυνάμεις που ενορχηστρώνουν τη δημιουργία είναι συντονισμένες με απόλυτη ακρίβεια. Εάν αυτές οι δυνάμεις (ηλεκτρασθενής, βαρυτική και ισχυρή πυρηνική) ήταν ελάχιστα διαφορετικές, τα αστέρια είτε θα έκαιγαν τα καύσιμα τους πολύ γρήγορα, ή δεν θα είχαν αναφλεγεί καθόλου,ή θα αποτύγχαναν να φτιάξουν τον άνθρακα και τα βαρύτερα στοιχεία από τα οποία εξαρτάται η ζωή, ή απλά θα κατέρρεαν από το βάρος τους αντί να εκραγούν.Η ζωή πάνω στη Γη είναι αποτέλεσμα ιδανικών συγκυριών τόσο στο μικρόκοσμο όσο και στο μεγάκοσμο! Οι άνθρωποι είναι οι ευλογημένοι ένοικοι ενός απίστευτα τυχερού πλανήτη! ΑΥΤΌ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ , είναι κάτι πάνω από τύχη , για την ακρίβεια αυτό το Σύμπαν είναι προσαρμοσμένο μόνο στα ανθρώπινα όντα!

ONE

Μην είσαι ατομιστής και άδικος ως προς τα αδέρφια σου στα υπόλοιπα ηλιακά συστήματα και σύμπαντα. Και μην διαδίδεις οτι έσπειρα μόνο την Γη. Πανσπερμία το λέτε και δεν το έκανα μονάχα δωρο στον πλανήτη σου ζηλιάρη που τα θες ολα δικά σου! Ουτε το προσάρμοσα μονάχα για τα ανθρώπινα όντα! Τα υπόλοιπα όντα και φυτά που ζουν μαζί σου σε αέρα, ξηρά και θάλασσα δεν τα υπολογίζεις καθόλου η δεν έχουν για σένα καμιά αξία? Δεν τα φροντίζεις όμως και καταστρέφεις την δημιουργία μου συμπεριλαμβανομένου και της αλυσίδας που συντηρεί την δική σου ζωή. Μην περιμένεις να σε διασώσω εγω απο τα λάθη σου και συνεχίσεις το καταστροφικό σου έργο γιατί αμα σε διασώσω δεν θα μάθεις ποτέ και θα κάνεις και στο επόμενο έργο μου τα ίδια καταστρέφοντας το όπως κατέστρεψες τα προηγούμενα. Διέγραψες όμως την ιστορία και ξανάκανες τα ίδια. Οταν θα σταματήσεις να διαγράφεις την ιστορία σου και προσφέρεις ζωη αντι για καταστροφή, τότε θα γίνεις και εσύ δημιουργός διότι για αυτό σε κατασκεύασα σαν εμένα. Η αποστολή σου στο σύμπαν είναι η Γαιοπλασία. Δεν θα τα κάνω ολα μόνος μου.

@@@

Πανσπερμία το είπες; Πάμε μαζί να δούμε το ρομαντικό λάθος σου: Ακτινοβολία υποβάθρου σε όλο το ορατό Σύμπαν ( μετρήσιμη σήμερα σtους 3 F / -276 c ) : Πρίν 14.5 δίς χρόνια η μεγάλη έκρηξη .Πολά εκατομύρια βαθμοί την πρώτη στιγμή και μετά άρχισε να πέφτει σταδιακά .Ψάχνουμε την ιδανική θερμοκρασία 20- 30 C για να ξεκινήσει η ζωή αλλά και να προλάβει να εξελιχθεί και να συντηρηθεί .Aκριβώς 150 εκατ χρόνια απο την μεγάλη έκρηξη έχουμε την ιδανική θερμοκρασία 20 -30 c αφού σταδιακά το Σύμπαν ψύχθηκε. Η ζωή όμως για να εξελιχθεί χρειάζεται δισεκατομύρια χρόνια οπότε αυτά τα 150 εκατ φαντάζουν πολύ λίγα .Η γή τα κατάφερε με την μαγνητόσφαιρα , οι υπόλοιποι όμως εκεί έξω ΟΧΙ. Και ζωή να υπήρχε κάπου έστω και στοιχειώδης δεν κατάφερε να επιζήσει της σταδιακής πτώσης της θερμοκρασίας μετά τα 150 εκατ χρόνια και της φονικής κοσμικής ακτινοβολίας που σήμερα μετριέται στους -276 c .Eκεί έξω είναι μια αφιλόξενη κόλαση και τα γήινα φθαρτά σώματα σας είναι ανήμπορα να την επισκεφτούν στιγμιαία ακόμα και με όλες τις συνθήκες ασφαλείας της σημερινής τεχνογνωσίας σας. Τα πάντα έλαβαν χώρα εδώ στον μικρό πρώτο Παράδεισο σας , ακόμα και ο Υιός του Θεού εδώ σαρκώθηκε -δίδαξε το θέλημα Μου -απέθανε και αναστήθηκε και μαζί του όλοι οι πιστεύοντες εις Αυτόν.. Σύμφωνα με τον λόγο Του νέαν γή και νέον ουρανόν προσμένουμε εν ώ δικαιοσύνη κατοικεί και όπου με τα νέα πνευματικά σώματα μας θα μπορούμε να επισκεφτούμε και να εποικίσουμε αντίθετα ποτέ δεν θα καταφέρουμε με τα σημερινά φθαρτά γήινα σώματα μας η τις διαστημοσυσκευές μας να επισκεφτούμε η να εποικίσουμε αυτό το εντελώς εχθρικό για τα σώματα μας σημερινό υλικό Σύμπαν..

Σταθης

Για να πει καποιος οτι δεν υπαρχει εξωγηινη ζωη θα πρεπει να εχει ταξιδεψει σε ολους τους παλνητες του συμπαντος που ειναι αναριθμητοι. Ο ανθρωπος ομως περα απο την σεληνη δεν εχει παει πουθενα αλλου και αρα δεν γνωριζει. Αυτο σημαινει οτι μπορει να υπαρχει ζωη εστω και μικροβιακη ακομα και στο ηλιακο μας συστημα. Αλλα εσυ για να λες οτι δεν υπαρχει πρεπει να ταξιδεψες σε ολο το συμπαν και να γνωριζεις το τι συμβαινει σε δισεκατομυρια ετη φωτος μακρια απο δω.

το 80% των πλανητών και των γαλαξιώνδεν έχει κάν ...γεννηθεί!

...λάβε υπόψιν πώς το 80% των πλανητών και των γαλαξιών που παρατηρούμε στο υλικό σύμπαν ( το 4% του συνολικού) δεν έχει κάν ...γεννηθεί! Δεν μπορούμε λοιπόν να μιλάμε υποθετικά για δισεκατομύρια ΚΑΤΟΙΚΙΣΙΜΟΥΣ πλανήτες η εξωπλανήτες σαν την γή , γιατί το ποσοστό τους πέφτει δραματικά άν λάβουμε υπόψη και τις υπόλοιπες εχθρικές για την ζωή συνθήκες που επικρατούν εκεί έξω και περιγράφω ..

John

Oι συνθηκες που περιγραφεις δεν ειναι πληρως τεκμηριωμενες επιστημονικα δεν γνωριζουμε επακριβως την διαδικασια γεννεσης της ζωης! βαση ομως των επιστημονικων δεδομενων που κατεχουμε και αναφορικα με την γεωφυσικη ιστορια του κοσμου μας στο γνωστο συμπαν υπαρχουν χιλιαδες πιθανοι φιλοξενοι πλανητες!ομως ποτε δεν θα ειμαστε σε θεση πραγματικα να ξερουμε μεχρι να φτασουμε σε αυτους.Οσο για την μαγτητοσφαιρα που ανεφερες σε πληροφορω οτι τα περισσοτερα ουρανια σωματα την διαθετουν σε ενα βαθμο. μην μειωνεις λοιπον το θαυμα της διμιουργιας και ελεγχε πιο προσεκτικα τις πηγες σου οταν περιηγησε στο google.

Κωστας

Συγνωμη που θα στο πω αλλα πετας ουρανομηκης βλακειες. Ειναι αδυνατον να γνωριζεις οτι οι υπολοιποι πλανητες του συμπαντος δεν εχουν μαγνητοσφαιρα. Ειναι κατι που δεν το γνωριζει κανεις. Μπορει καλιστα να υπαρχουν εκατομυρια και δυσεκατομυρια πλανητες με μαγνητοσφαιρα και ζωη.

Κώστας Μ.

Σαχλαμάρες. Πως γίνετε ενα αστεράκι τόσο μικρό να έχει γύρω του πλανήτες όπως ο ήλιος μας? Οταν τα αστέρια σαν πεφταστέρια πέφτουν στην γη οι πλανήτες τους που πάνε?

X.Π.

Καταπληκτική και επιστημονική..!! ερώτηση... Ελπίζω μόνο να είσαι κάπως μεγαλύτερος από τον ανηψιό μου (4 ετών) που μου έκανε μιά παρόμοια...!!!!

Επίπεδη Γη

Πες τα ρε Κώστα επιτέλους στους σανοφάγους! Και οι υποστηρικτές της επίπεδης Γης ισχυρίζονται οτι τα αστέρια και οι πλανήτες είναι προβολές απο προτζέκτορες επάνω στο firmament - γυάλινο θόλο της επίπεδης Γης. Αμα είχε βρε βούρλα η Γη γυάλινο θόλο πως τα πεφταστέρια θα έπεφταν στην Γη? Δεν θα έσπαγε το τζάμι?

Who knows?

Δεν σπαει το τζάμι γιατί και τα πεφταστερια που νομίζεις οτι μπαίνουν στην Γη, projection μπορεί να είναι και αυτά. Για δες την κατατοπιστική διαφήμιση που έκανε το κονιάκ Hennessy (Hennessy The Piccards commercial 2016) και που τώρα την έβγαλαν για αγνώστους λόγους απο το επίσημο κανάλι της Hennessy στο youtube αλλά ξαναανέβηκε επειδή την ανέβασαν άλλα κανάλια. ΑΝ Η ΓΗ ΕΧΕΙ FIRMAMENT, ΓΥΑΛΙΝΟ ΘΟΛΟ ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ Η ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ ΕΦΟΣΟΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ VIDEO ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΦΥΣΑΛΙΔΕΣ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ (bubbles in space). ΚΑΙ ΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο PICCARD ΤΗΝ ΕΊΔΕ ΑΠΟ ΨΙΛΑ ME ΓΥΡΙΣΜΕΝΑ ΑΚΡΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ HENNESSY, ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΚΕΑΝΟΣ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ: (waters above waters below - Ancient Hebrew conception of the universe) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΟΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΚΑΤΩ??? Waters above waters below και το αστέρι η Γη??? υποβρύχιο-διαστημόπλοιο και στην σημαία?

Ψάξε αυτό

(Flat Earthers are really Israeli Zionist paid trolls) Η επιστήμη δέχεται παγκόσμια θρησκευτική προπαγάνδα, διότι αυτοί που εκμεταλεύονται οικονομικά τις θρησκείες και τους πιστούς τους, φοβούνται μην χάσουν την εξουσία τους με τις επιστημονικές αποκαλύψεις για την προέλευση της ζωής, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι η ζωή δεν ξεκίνησε απο κάποιο δημιουργό, γιατί απο κάπου ξεκίνησε η πρώτη δημιουργία των υλικών που συνέθεσαν την ζωή, σε τόσες περίπλοκες μορφές με τόση τελειότητα και αρμονία. Αυτό όμως θα μπερδεψει πολλές θρησκείες που διέδωσαν άλλα στους πιστούς τους και μπορεί να μην το θέλουν.

ΩΧ ΩΧ ΩΧ

ΚΙΤΣ ΚΙΤΣ ΚΙΤΣ ΤΣΑΠΡΡΡΡΡ......ΤΙ ΛΕΤΕ ΩΡΕ; ΠΟΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ; ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΠΕΦΤΑΣΤΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΙΑ. ΜΕΤΕΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΦΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΕ ΠΕΦΤΑΣΤΕΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Φάτε σανό

Χαχαχαχαχα τα μετέωρα που λες έχουν και μοναστήρια επάνω τους, με καλόγερους μέσα? Αντε βόσκα κανένα πρόβατο τσοπανόβλαχε

Σταθης

Πεφταστερια ειναι μετεωριτες που εισερχονται στην ατμοσφαιρα της γης και φλεγονται απο την τριβη και για αυτο αφηνουν φωτεινη ουρα. Ειπαμε να εισαι αμορφωτος αλλα εσυ το τερματησες ρε φιλε. Ξεκινα απο νηπιαγωγειο και εχεις ελπιδες.

επιστημονα του καναπε

αν νομιζεις οτι αυτα που πεφτουν ειναι αστερια κανε μας τη χάρη και μην ξαναψηφισεις τσοπανε

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

frog

Πρόκειται για ένα σπάνιο είδος που απειλείται με εξαφάνιση - Ζει εδώ και δέκα χρόνια στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Κοτσαμπάμπα στη Βολιβία - Το προσδόκιμο ζωής είναι τα 15 χρόνια - Είναι ο τελευταίος του είδους του

1
mykonos_neo

Η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών άφησε πίσω της κάτι …αναμνηστικό, καθώς στις περιοχές Μερχιά και Αγράρι το νερό που συσσωρεύτηκε σχημάτισε μίνι καταρράκτες