Η Βουλή σβήνει τα φώτα της για την «Ώρα Γης»

Η Βουλή σβήνει τα φώτα της για την «Ώρα Γης»

Η πρόσοψη  δεν θα φωταγωγηθεί για μία ώρα ως μια συμβολική δράση ευαισθησίας στην προστασία του πλανήτη από τις δραματικές συνέπειες της κλιματικής αλλαγής.

Η Βουλή των Ελλήνων ενώνει τη φωνή της με περιβαλλοντικές οργανώσεις και πολλούς κρατικούς φορείς στη χώρα μας για τη σωτηρία του Πλανήτη, συμμετέχοντας στην παγκόσμια συμβολική περιβαλλοντική δράση η «Ώρα της Γης 2018».

Συγκεκριμένα, απόψε, από τις 20:30 ως τις 21:30, η πρόσοψη του Μεγάρου της Βουλής προς τη Λεωφόρο Αμαλίας δεν θα φωταγωγηθεί για μία ώρα ως μια συμβολική δράση ευαισθησίας, ενδιαφέροντος και συνεισφοράς στην προστασία του πλανήτη, από τις δραματικές συνέπειες της υπερθέρμανσης και της κλιματικής αλλαγής.

Υπογραμμίζεται σε ανακοινώσή του ότι το Ελληνικό Κοινοβούλιο συμμετέχει εδώ και χρόνια με δράσεις για τη μείωση του οικολογικού αποτυπώματος από τη λειτουργία του, ιδιαίτερα με παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης των κτηριακών του εγκαταστάσεων, δραστικότατη μείωση της χρήσης χαρτιού με την εφαρμογή ολοκληρωμένου προγράμματος ψηφιακής διαχείρισης εγγράφων και ανακύκλωσης χαρτιού, με ανακύκλωση πλαστικών υλικών, μπαταριών και ηλεκτρονικών συσκευών, αλλά και με πολλές ακόμα παρόμοιες δράσεις.

 

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ (1)

........

με την ευκαιρια που θα κλεισει η βουλη κλειστε ολους τους συριζαιους στην βουλη οι πορτες να κλειδαμπαρωθουν ολα τα φωτα να κλεισουν και ας μεινουν εκει για παντα. μηπως ησυχασουμε απο αυτους.μαζι και οι ανελ. βεβαια. χα χα χα. αφηστε τους στα σκοταδια.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης