Φωτογραφίες: Δείτε το «ορθογώνιο Φεγγάρι» - Ένα περίεργο θέαμα στον ουρανό των ΗΠΑ

Φωτογραφίες: Δείτε το «ορθογώνιο Φεγγάρι» - Ένα περίεργο θέαμα στον ουρανό των ΗΠΑ

To εντυπωσιακό θαύμα της φύσης, όπως σπεύδουν να εξηγήσουν οι επιστήμονες, προκλήθηκε από έναν τέλειο συνδυασμό ζεστού και κρύου αέρα πάνω από τη θάλασσα

 Το απίστευτο "ορθογώνιο Φεγγάρι" που εμφανίστηκε πριν από λίγες ημέρες στον ουρανό του Μέιν στις ΗΠΑ προκαλεί ρίγη συγκίνησης στους ένθερμους υποστηρικτές θεωριών συνωμοσίας.

Ένα εξωγήινο σκάφος ροζ χρώματος αναδυόταν από τη θάλασσα στον ουρανό το βράδυ της 9ης Ιουλίου.Όμως, τελικά υπάρχει επιστημονική εξήγηση γι' αυτό το ασυνήθιστο -και εκπληκτικό ταυτόχρονα-θέαμα.
   
Στον Kόλπο Cosco του Μέιν στις ΗΠΑ, οι κάτοικοι έγιναν μάρτυρες ενός σπάνιου φαινομένου με το "ροζ φεγγάρι" να αναδύεται από τη θάλασσα σαν ένα τεράστιο παγόβουνο, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα "The Sun".Για κάποιους άλλους το σχήμα θύμιζε εξωγήινο σκάφος.

 
 
To εντυπωσιακό θαύμα της φύσης, όπως σπεύδουν να εξηγήσουν οι επιστήμονες, προκλήθηκε από έναν τέλειο συνδυασμό ζεστού και κρύου αέρα πάνω από τη θάλασσα.
 
"Η αναδυόμενη Σελήνη φαινόταν σαν ένα παγόβουνο ... ίσα ίσα που φαινόταν ", δήλωσε ο Τζον Στίτσον στο "Spaceweather.com".Ο φακός του Στίτσον απαθανάτισε το περίεργο θέαμα το βράδυ της 9ης Ιουλίου.  Για την φωτογραφία, που o ίδιος ανέβασε στο Facebook, υπάρχει επιστημονική εξήγηση.

  

Επιστημονική εξήγηση

 Ο ψυχρός αέρας πάνω από τη θάλασσα επηρέασε τον θερμό αέρα που υπήρχε σε πιο υψηλό επίπεδο από την θάλασσα.
 
Υπό φυσιολογικές συνθήκες, ο θερμότερος αέρας βρίσκεται κάτω από τον ψυχρότερο καθώς οι ακτίνες του ήλιου θερμαίνουν την επιφάνεια της Γης και αυτό ακτινοβολείται προς τα πάνω, ενώ η αναστροφή της θερμοκρασίας μπορεί να οδηγήσει σε οπτικές παραμορφώσεις.
 
Για τους αστρονόμους, η ατμόσφαιρα της Γης, ενεργώντας ως φακός, παραμόρφωσε το χρώμα και το σχήμα του φεγγαριού, πάνω στην επιφάνεια της θάλασσας. Ωστόσο, η θέα του προκαλεί θεωρίες συνωμοσίας… Το φεγγάρι ήταν σαν ένα γιγαντιαίο μπλοκ πάγου πάνω από τον ορίζοντα, ενώ η ατμόσφαιρα ενήργησε ως φακός που διαστρέβλωσε το χρώμα και το σχήμα του. Την ίδια ώρα, οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας, παρά τις επιστημονικές εξηγήσεις, είναι πεπεισμένοι ότι οι άλλες κοσμικές δυνάμεις λειτούργησαν.


   
Στις 10 Ιουλίου, στο Ακρωτήριο Ελίζαμπεθ του Μέιν, οι κάτοικοι είδαν και πάλι στον ουρανό το "ορθογώνιο Φεγγάρι". Η Μισέλ Μάνορ , χρήστης στο Facebook έσπευσε να υποστηρίξει πως δεν πιστεύει την επιστημονική θεωρία περί ανάμιξης ψυχρού και θερμού αέρα. 
 
Το περίεργο σεληνιακό θέαμα ήταν ορατό την ίδια ημέρα στον ουρανό της Σουηδίας, μόνο που αυτή τη φορά παρέπεμπε σε... UFO με χρώματα ροζ και πορτοκαλί.

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Διαστημικός σταθμός Σελήνη

Δείτε το ντοκιμαντέρ του HISTORY CHANNEL στο dailymotion πληκτρολογώντας στην αναζήτηση: Αρχαίοι εξωγήινοι: Διαστημικός σταθμός - Σελήνη

ftemp

Το history channel μόνο ντοκιμαντέρ δεν κάνει. Εχει εξελιχθεί σε κανάλι συνομωσιολόγων και φαντασιόπληκτων.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΝΟΥΝ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ HISTORY CHANNEL ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΛΕΣ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΚΟΜΑ? ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΚΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ DISCLOSURE ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΖΩΗ. ΑΠO ΤΗΝ ΜΙΑ Η NASA ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΩΓΑΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΛΑΔΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΠΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΝ ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΝΕΠΟΠΤΗ ΟΦΘΑΛΜΟ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΔΟΛΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΕ ΦΑΣΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΕΠΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΩΝ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΙΣΩΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΟΡΥΚΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Κοκορόμυαλος

Η Μισέλ Μάνορ , χρήστης στο Facebook έσπευσε να υποστηρίξει πως δεν πιστεύει την επιστημονική θεωρία περί ανάμιξης ψυχρού και θερμού αέρα. Εκπληκτικό!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Antarctic

Αν οι πάγοι της Ανταρκτικής λιώσουν κι άλλο λόγω της κλιματικής αλλαγής, τότε τα υπόγεια φαράγγια θα επιταχύνουν την μετακίνηση των λιωμένων πάγων προς τη θάλασσα, με συνέπεια την άνοδο της στάθμης των υδάτων

ar_008

 Η ερευνήτρια από το Λονδίνο, Ella Gilbert, κατέγραψε το μοναδικό αυτό τοπίο, έπειτα από την πρώτη πτήση που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ για ερευνητικό σκοπό στην περιοχή Larsen C 

1
taj-mahal_4

Το διάσημο μνημείο περιβάλλεται από έναν ποταμό γεμάτο με σκουπίδια και λύματα και συχνά περικλείεται σε σκόνη και καπνό που εκλύονται από τις καπνοδόχους και τα οχήματα στην πόλη Άγκρα