ΗΠΑ: Βασανίζουν τα γουρούνια πριν τα σφάξουν!

ΗΠΑ: Βασανίζουν τα γουρούνια πριν τα σφάξουν!

Δείτε φρικιαστικό βίντεο - Ένας εργάτης χτυπάει με μανία στο πάτωμα ένα μικρό γουρουνάκι - Ζουν στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο

ΗΠΑ: Βασανίζουν τα γουρούνια πριν τα σφάξουν!
Κατάφωρη παραβίαση των συνθηκών διαβίωσης γουρουνιών κατέγραψε μυστική κάμερα σε φάρμα στη Μινεσότα των ΗΠΑ, η οποία προμηθεύει κρέας στην μεγάλη αλυσίδα Walmart.

Το βίντεο προκάλεσε σοκ και οργή στην τοπική κοινωνία, ενώ αμέσως η φιλοζωική οργάνωση «Mercy for Animals» κατέθεσε μήνυση κατά της φάρμας «Pipestone System's Rosewood Farms».

Η κρυφή κάμερα κατέγραψε έγκυες χοίρους να είναι φυλακισμένες και στοιβαγμένες η μία πάνω στην άλλη σε μικροσκοπικά κλουβιά, ενώ ένας εργάτης χτυπά ένα νεογέννητο γουρουνάκι στο πάτωμα. Οι κραυγές που βγάζει το μικρό ζωάκι δεν ευαισθητοποιούν τον εργάτη, ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος το «καθήκον» του. Άλλα γουρούνια θανατώνονται με απαράδεκτο τρόπο και χωρίς αναισθησία που ορίζει ο νόμος.

Κλείσιμο
Για ακόμα μία φορά ο άνθρωπος έδειξε τον χειρότερο εαυτό του απέναντι στα ζώα, μη σεβούμενος τα δικαιώματά τους αλλά ούτε την ίδια τους την ύπαρξη. Η εισαγγελική έρευνα είναι σε εξέλιξη και η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης