Δείτε άνθρωπο να αγκαλιάζει και να παίζει με λιοντάρια

Δείτε άνθρωπο να αγκαλιάζει και να παίζει με λιοντάρια

«Η αγάπη που μου έδειξαν δεν περιγράφεται με λόγια», λέει ο Δανός δημοσιογράφος που έμεινε 12 ημέρες στην έρημο Καλαχάρι

Συνέλαβαν τον  «πιστολέρο» της Μεσσηνίας
Δείτε άνθρωπο να αγκαλιάζει και να παίζει με λιοντάρια
«Το ταξίδι μου στην έρημο Καλαχάρι με έκανε καλύτερο άνθρωπο». Αυτό έγραψε μεταξύ άλλων στο κείμενό του ο δημοσιογράφος και φωτογράφος Nicolai Frederik Bonnén Rossen, ο οποίος ταξίδεψε στην Μποτσουάνα της Αφρικής και έμεινε για δώδεκα ημέρες σε κέντρο άγριας ζωής στην έρημο.

Ο Nicolai έγραψε την εμπειρία του στην δανική εφημερίδα όπου εργάζεται, μεταφέροντάς -μας μέσω των φωτογραφιών- που δημοσιεύονται στην άγρια ζωή της ερήμου. Όμως οι πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες είναι αυτές που ο φωτογράφος είναι αγκαλιά με τον «βασιλιά των ζώων».

Μένοντας επί δώδεκα ημέρες σε δύσκολες συνθήκες, με 38 βαθμούς Κελσίου την ημέρα και κάτω από 10 το βράδυ, η επαφή του με τα λιοντάρια υπήρξε αποκαλυπτική. 
Κλείσιμο

«Η αγάπη που μου έδειξαν δεν περιγράφεται με λόγια. Και οι φωτογραφίες ακόμα δεν μπορούν να φτάσουν τόσο βαθιά. Μια ιδέα μόνο δίνουν για το τι πραγματικά συμβαίνει με αυτά τα παρεξηγημένα ζώα. Δεν ξέρω αν θα το έκανα ξανά, όμως ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα», αναφέρει ο δημοσιογράφος.









































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης