Ελληνικά Πετρέλαια: Τιμητική εκδήλωση για κοινωνική προσφορά από το Δήμο Εχεδώρου

Ελληνικά Πετρέλαια: Τιμητική εκδήλωση για κοινωνική προσφορά από το Δήμο ΕχεδώρουΟ Δήμαρχος Εχεδώρου κ. Γιώργος Αρβανιτίδης και το Δημοτικό Συμβούλιο, τίμησαν σε ειδική εκδήλωση την ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ  για την κοινωνική της προσφορά προς το Δήμο. Η επιχείρηση υλοποιεί  ένα πολύπλευρο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που δεν περιορίζεται μόνο σε θέματα προστασίας περιβάλλοντος, αλλά παράλληλα στοχεύει στη στήριξη της τοπικής κοινωνίας και των όμορων Δήμων, με συγκεκριμένα έργα και ενισχύοντας κ

Ελληνικά Πετρέλαια: Τιμητική εκδήλωση για κοινωνική προσφορά από το Δήμο Εχεδώρου


Ο Δήμαρχος Εχεδώρου κ. Γιώργος Αρβανιτίδης και το Δημοτικό Συμβούλιο, τίμησαν σε ειδική εκδήλωση την ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ  για την κοινωνική της προσφορά προς το Δήμο. Η επιχείρηση υλοποιεί  ένα πολύπλευρο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που δεν περιορίζεται μόνο σε θέματα προστασίας περιβάλλοντος, αλλά παράλληλα στοχεύει στη στήριξη της τοπικής κοινωνίας και των όμορων Δήμων, με συγκεκριμένα έργα και ενισχύοντας κοινωνικές ομάδες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό, τον οποίο η εταιρία σύντομα αρχίζει να κατασκευάζει με  εξολοκλήρου δική της δαπάνη, στα Διαβατά του Δήμου Εχεδώρου.

Κλείσιμο

Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Αρβανιτίδης εξήρε τις πρωτοβουλίες της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ και τις αξιέπαινες δράσεις της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Από την πλευρά της εταιρίας ο κ. Κώστας Σγουρής, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Διυλιστηρίων και Χημικών Βορρά, ευχαριστώντας το Δήμο, υπογράμμισε ότι η πρωτοβουλία του αποτελεί  ξεχωριστή τιμή για την ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ και τόνισε ότι «οι σχέσεις καλής γειτονίας και δημιουργικής συνύπαρξης των επιχειρήσεων με τις τοπικές κοινωνίες, αποτελούν τη βάση για την επίτευξη κοινών στόχων».  Κατέληξε διαβεβαιώνοντας ότι η εταιρία θα συνεχίσει και θα διευρύνει τη συνεισφορά της στην περιοχή και τη συνεργασία με το Δήμο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης