Μαζεύουν παράνομα τα αδέσποτα στις Σέρρες

Μαζεύουν παράνομα τα αδέσποτα στις Σέρρες

Τα οδηγούν προς άγνωστο προορισμό χάριν εκκαθάρισης - Αντιδράσεις από την Φιλοζωική...

Μαζεύουν παράνομα τα αδέσποτα στις Σέρρες
Τα αδέσποτα σκυλιά των Σερρών χρειάζονται τη βοήθειά μας, αναφέρει ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών (ΦΟΣ). Όπως λένε, από την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου και μετά από εντολή του Δημάρχου, τα συνεργεία του Δήμου Σερρών (κυνοκομείο) έχουν ξεκινήσει μία παράνομη περισυλλογή των αδέσποτων σκύλων από την πόλη των Σερρών η οποία θα συνεχιστεί και την ερχόμενη εβδομάδα. Το γεγονός καταγράφηκε από πολίτες σε κάμερα και ήδη προκαλεί αντιδράσεις σε ολόκληρη τη χώρα.

O δήμαρχος Σερρών, Παύλος Αγγελίδης,σύμφωνα με το ΦΟΣ, ο οποίος τυγχάνει και κτηνίατρος, έδωσε εντολή στα δημοτικά συνεργεία να μαζέψουν τα αδέσποτα σκυλιά της περιοχής και να τα οδηγήσουν προς άγνωστο προορισμό χάρην εκκαθάρισης. Καταπατώντας το νόμο 4039/2012, φέρεται βάναυσα σε αδέσποτα που ο Φιλοζωϊκός Όμιλος Σερρών έχει ήδη γιατρέψει και στειρώσει.
Κλείσιμο

Αποκαλύφθηκαν μάλιστα, σύμφωνα με το adespoto.gr, έγγραφα φωτιά για το Κυνοκομείο του Δήμου Σερρών, που έδειξαν πως έμειναν «αναξιοποίητα» τα χρήματα και ότι υπήρχε ανοχή και «κάλυψη» σε υπάλληλο, μελέτες και μηχανήματα που μούχλιαζαν σε συρτάρια και αποθήκες και αμέτρητα νεκρά ζώα ενώ είναι γνωστή σε όλη την Ελλάδα η κατάσταση του Κυνοκομείου Σερρών. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης