«Θέρισαν» τα ζώα οι φόλες στη Λέσβο!

«Θέρισαν» τα ζώα οι φόλες στη Λέσβο!

Ανατριχιαστικές  σκηνές αντίκρισαν οι κάτοικοι του χωριού Πάμφιλα στη Λέσβο, όταν βγήκαν από τα σπίτια τους και βρήκαν τους δρόμους και τις αυλές γεμάτες από πτώματα ζώων

«Θέρισαν» τα ζώα οι φόλες στη Λέσβο!
Ανατριχιαστικές  σκηνές αντίκρισαν οι κάτοικοι του χωριού Πάμφιλα στη Λέσβο, όταν βγήκαν από τα σπίτια τους και βρήκαν τους δρόμους και τις αυλές γεμάτες από πτώματα ζώων! Κατά την διάρκεια της νύχτας, κάποιο ανθρωπόμορφο τέρας είχε σκορπίσει φόλες σε όλο το χωριό, προκαλώντας μαζικούς θανάτους στα άτυχα τετράποδα.

Δεκάδες  σκυλιά και γάτες, αλλά ακόμη κι ένα γαϊδουράκι ξεψύχησαν μέσα σε φρικτούς πόνους από το δηλητήριο με το οποίο ο ασυνείδητος άγνωστος είχε ποτίσει τα «μεζεδάκια» που τους πρόσφερε απλόχερα σε μια επίδειξη αναίτιου μίσους απέναντι σε αθώες ψυχές! Μέλη του τοπικού φιλοζωικού συλλόγου κατέθεσαν μήνυση κατ’ αγνώστου στην Αστυνομία, η οποία προσπαθεί να εντοπίσει τον δράστη μετά και την αυστηροποίηση της νομοθεσίας για την κακομεταχείριση των ζώων.
Κλείσιμο

Πολλοί  από τους κατοίκους υποψιάζονται  ότι πίσω από την δολοφονική  αυτή ενέργεια κρύβεται ένας  συγκεκριμένος συγχωριανός τους  που και στο παρελθόν είχε δώσει αφορμές με παρόμοια περιστατικά. Χωρίς αποδείξεις και στοιχεία, όμως, δεν μπορούν να τον κατηγορήσουν. Το χειρότερο είναι ότι τα νεκρά ζώα παρέμειναν εκεί όπου βρέθηκαν, καθώς ο δήμος Λέσβου που ειδοποιήθηκε δεν διέθετε συνεργείο για την περισυλλογή τους! 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης