Καμπάνια δεντροφύτευσης από τουρκόφωνα ΜΜΕ για τον Έβρο

Καμπάνια δεντροφύτευσης από τουρκόφωνα ΜΜΕ για τον Έβρο

Καμπάνια για τη δενδροφύτευση της καμένης δασικής έκτασης στον Έβρο ξεκινούν συνολικά δεκατρία μειονοτικά MME της Θράκης

Καμπάνια δεντροφύτευσης από τουρκόφωνα ΜΜΕ για τον Έβρο
Καμπάνια για τη δενδροφύτευση της καμένης δασικής έκτασης στον Έβρο ξεκινούν συνολικά δεκατρία μειονοτικά MME της Θράκης.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που για πρώτη φορά αναλαμβάνεται από κοινού από όλα σχεδόν τα μειονοτικά μέσα ενημέρωσης και στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των πολιτών της Θράκης για την αποκατάσταση των καμένων περιοχών του γειτονικού νομού.

«Αποφασίσαμε και εμείς να συμβάλλουμε, με τη δική σας υποστήριξη, στη δεντροφύτευση της δασικής έκτασης των 70 χιλιάδων στρεμμάτων, που κάηκαν έπειτα από την καταστροφική πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή του Έβρου» αναφέρεται στην ανακοίνωση που έχει εκδοθεί και σημειώνεται «Λάβετε και εσείς συμμετοχή στην καμπάνια δεντροφύτευσης για να μπορέσουμε να αναζωογονήσουμε τα δάση που έκαψε η πυρκαγιά! 
Κλείσιμο

Ας γίνουμε όλοι, το νερό της ζωής που θα ποτίσει τα δάση μας που έγιναν πλέον στάχτες!» Η δενδροφύτευση θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο και έχει ως κεντρικό σύνθημα: «Φύτεψε κι εσύ ένα δέντρο για τον Έβρο»!

Διαβάστε περισσότερα από το xanthipress.gr εδώ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης