Απάνθρωπος εκπαιδευτής σκότωσε 20 σκυλιά!

Απάνθρωπος εκπαιδευτής σκότωσε 20 σκυλιά!

Απίστευτα βασανιστήρια οδήγησαν στον θάνατο 20 σκυλιά που βρέθηκαν στα χέρια ενός αδίστακτου ανθρώπου, ο οποίος μάλιστα είχε την ιδιότητα του… εκπαιδευτή!

Απάνθρωπος εκπαιδευτής σκότωσε 20 σκυλιά!
Απίστευτα βασανιστήρια οδήγησαν στον θάνατο 20 σκυλιά που βρέθηκαν στα χέρια ενός αδίστακτου ανθρώπου, ο οποίος μάλιστα είχε την ιδιότητα του… εκπαιδευτή! Τα άτυχα τετράποδα βρέθηκαν νεκρά στο εκπαιδευτήριο που διατηρούσε ο 35χρονος στην περιοχή του Σίβα του δήμου Φαιστού.

Ο απάνθρωπος «εκπαιδευτής» είχε αναλάβει την εκπαίδευση σκύλων που του πήγαιναν κυνηγοί, αλλά όπως αποδείχθηκε τα υπέβαλλε σε αργό θάνατο με φρικτά βασανιστήρια χτυπώντας τα με σίδερο, μαχαιρώνοντάς τα και τελικά αφήνοντάς τα να πεθάνουν αβοήθητα κάτω από τον καυτό ήλιο, αφού πρώτα έδενε  το στόμα τους με μονωτική ταινία!

Όταν αποκαλύφθηκαν τα πρωτοφανή μαρτύρια που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο των 20 ζώων, ο 35χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Μια και είχε κατηγορηθεί παλαιότερα για ναρκωτικά, υποβλήθηκε σε ψυχιατρική εξέταση βάσει της οποίας διατάχθηκε ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρική κλινική!

Κλείσιμο
***  Ένας άλλος «εκτροφέας» και «εκπαιδευτής» σκύλων σε περιοχή του Ηρακλείου αναζητείται από τις τοπικές αρχές για τον βασανισμό δυο σκύλων ράτσας "dogo Argentino'' που του είχε εμπιστευθεί ο ιδιοκτήτης τους για αναπαραγωγή. Τα άτυχα σκυλιά βρέθηκαν φρικτά κακοποιημένα μέσα σε ένα... κοντέινερ στο χώρο της ελεύθερης ζώνης του λιμανιού!

Ο αναζητούμενος τα είχε δέσει και τα είχε εγκαταλείψει μέσα στην αφόρητη ζέστη χωρίς νερό και τροφή, με αποτέλεσμα το ένα από αυτά να ξεψυχήσει αβοήθητο! Το δεύτερο μεταφέρθηκε σε κτηνιατρική κλινική όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε πληγές σε ολόκληρο το σώμα του, πιθανότατα από την συμμετοχή του σε κυνομαχίες! Το σωματείο "Ζωόφιλη Δράση" κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα Ηρακλείου για την αποτρόπαια κακοποίηση των δυο ζώων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης