Επικήρυξαν και στην Θεσπρωτία τους δολοφόνους αδέσποτων

Επικήρυξαν και στην Θεσπρωτία τους δολοφόνους αδέσποτων

Αφού οι απλές εκκλήσεις για  βοήθεια δεν βρίσκουν ανταπόκριση,  όλο και περισσότερα φιλοζωικά  σωματεία της χώρας καταφεύγουν

Επικήρυξαν και στην Θεσπρωτία τους δολοφόνους αδέσποτων
Αφού οι απλές εκκλήσεις για  βοήθεια δεν βρίσκουν ανταπόκριση,  όλο και περισσότερα φιλοζωικά  σωματεία της χώρας καταφεύγουν στην λύση της… επικήρυξης  προσφέροντας αμοιβές σε όποιον δώσει πληροφορίες για τους ασυνειδήτους που προκαλούν μαρτυρικό θάνατο με δηλητήριο σε αδέσποτα ή οικόσιτα ζώα!

Η μαζική εξόντωση τριών αδέσποτων  σκυλιών στην περιοχή Λαδοχωρίου Θεσπρωτίας με την συνήθη και φρικτή μέθοδο της «φόλας», ανάγκασε τα μέλη του τοπικού Φιλοζωικού Συλλόγου που τα φρόντιζαν να επικηρύξουν τον απάνθρωπο δράστη με το ποσό των 500 ευρώ. Σε ανακοίνωσή τους επισημαίνουν ότι τα άτυχα τετράποδα ήταν στειρωμένα, εμβολιασμένα και φορούσαν το ενδεικτικό πράσινο λουράκι.

Οι κάτοικοι της περιοχής των Αγίων Αναργύρων στην Κοζάνη προτίμησαν τις… κατάρες για το ανθρωπόμορφο τέρας που εξόντωσε με «φόλες» τις γάτες, που δεν ήταν αδέσποτες αλλά ανήκαν σε οικογένειες οι οποίες κατοικούν σε παλαιά σπίτια και μονοκατοικίες της περιοχής:

Κλείσιμο
«Το να δηλητηριάζει κανείς ζώα είναι εύκολο. Αυτά έμαθε από τους δικούς του γονείς, αυτά κάνει. Σίγουρα ήταν και αυτοί τέτοιας κατηγορίας. Το να τιμωρηθεί σύμφωνα με το νόμο είναι πιο δύσκολο. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θέλουν ένα τέτοιο τέρας να το τιμωρήσουν με κάτι ανάλογο. Να το κάνουν να αισθανθεί ένα μικρό μέρος από τα βάσανα του ζώου πριν πεθάνει. Αξίζει όμως αυτό το τέρας μια τέτοια τιμωρία; Του ευχόμαστε ότι έκανε, ο Θεός να του το ανταποδώσει διπλά!» γράφουν σε ανακοίνωσή τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης