ΚΙΝΑΛ: «Εξερεύνηση» στον ποταμό Ποδονίφτη διοργάνωσε ο Τομέας Περιβάλλοντος

ΚΙΝΑΛ: «Εξερεύνηση» στον ποταμό Ποδονίφτη διοργάνωσε ο Τομέας Περιβάλλοντος

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και όλοι όσοι συμμετείχαν, έζησαν ένα ξεχωριστό απόγευμα αποκομίζοντας σπάνιες εικόνες και γνώσεις από τη φύση και την ιστορία της περιοχής

kinal-podoniftis000
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, κόντρα στην κλιματική αλλαγή και στην έντονη βροχόπτωση που προηγήθηκε, η «εξερεύνηση» που διοργάνωσε ο Τομέας Περιβάλλοντος του Κινήματος Αλλαγής στον ποταμό Ποδονίφτη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και όλοι όσοι συμμετείχαν έζησαν ένα ξεχωριστό απόγευμα αποκομίζοντας σπάνιες εικόνες και γνώσεις από τη φύση και την ιστορία της περιοχής.

kinal-podoniftis__2_
kinal-podoniftis__3_


Η "ξενάγηση" που έγινε από τον Γραμματέα Περιβάλλοντος Γιώργο Π. Αποστολόπουλο, υπενθύμισε σε όλους τους παρευρισκόμενους την ανάγκη άμεσης αλλαγής των πολιτικών αποφάσεων προς μία αυθεντικά "πράσινη" κατεύθυνση.

kinal-podoniftis__1_


Τα συμπεράσματα της εκδήλωσης είναι ότι στα ποτάμια θα πρέπει να αποφεύγεται το τσιμέντο, να προτάσσονται οικολογική μέθοδοι διαχείρισης και τα σκεπασμένα ρέματα σταδιακά να επανέλθουν στην επιφάνεια.

Το Κίνημα Αλλαγής έχει θέσει ως βασική προτεραιότητα τον αγώνα για την αναβάθμιση του Περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας.

Ειδήσεις σήμερα:

Στη Σάμο ο Βασίλης Κικίλιας - Πρέπει να στηρίξουμε τα νησιά μας αυτή τη δύσκολη στιγμή

«Εξαφανίστηκαν» οι ξαπλώστρες από τις παραλίες της Μυκόνου

Στα βήματα του Ιακώβου βαδίζει ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης