ΣΥΡΙΖΑ: Κλιμακώνεται ο εκφοβιασμός και ο εκβιασμός των πολιτών

ΣΥΡΙΖΑ: Κλιμακώνεται ο εκφοβιασμός και ο εκβιασμός των πολιτών

Προσπάθεια εκφοβισμού και εκβιασμού των πολιτών από «τις πολιτικές και οικονομικές δυνάμεις του κατεστημένου» καταγγέλλει για άλλη μία φορά ο ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Κλιμακώνεται ο εκφοβιασμός και ο εκβιασμός των πολιτών
Προσπάθεια εκφοβισμού και εκβιασμού των πολιτών από «τις πολιτικές και οικονομικές δυνάμεις του κατεστημένου» καταγγέλλει για άλλη μία φορά ο ΣΥΡΙΖΑ. Εκτιμά μάλιστα πως «με μια απίστευτη φημολογία θα συνεχίσουν να προκαλούν ένα κλίμα ανασφάλειας το σαββατοκύριακο», αν και εκφράζει τη βεβαιότητα πως «ο λαός θα ακυρώσει στην πράξη τα σχέδιά τους».

Όπως αναφέρει, «οι πολίτες έχουν εμπειρία, είναι υποψιασμένοι και δεν θα γίνουν θύματα της προπαγάνδας τους», καλώντας τους πολίτες «να προσέλθει στις κάλπες και να βάλει τέλος στα μνημόνια και στο πολιτικό σύστημα που του μαυρίζει τη ζωή, που οδήγησε στην κοινωνική χρεοκοπία». Απορρίπτοντας τα περί ακυβερνησίας προσθέτει πως «η αδυναμία της πολιτικής πρότασης του δικομματισμού δεν σημαίνει ακυβερνησία αλλά αντίθετα μια δυνατότητα εναλλακτικής λύσης με κυβέρνηση της αριστεράς».

Καταλήγοντας τονίζει: «ο λαός έχει να κερδίσει από αυτή την προοπτική με την ακύρωση του μνημονίου, τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, την αναδιανομή του πλούτου, τη βιώσιμη ανάπτυξη με απασχόληση και προστασία του περιβάλλοντος, την αποκατάσταση των τεράστιων αδικιών και την προώθηση της δημοκρατίας και της λαϊκής κυριαρχίας. Εκείνοι που θα χάσουν είναι το κεφάλαιο, η διαπλοκή, η διεθνής τοκογλυφία και οι νεοφιλελεύθερες δυνάμεις στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και διεθνώς ... Καλούμε τους Έλληνες πολίτες να ακυρώσουν στην πράξη τα εκβιαστικά διλήμματα ... Η λύση υπάρχει και είναι αριστερά».

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης