Δούρου: Ξανά στη σκηνή με το «γούρι» της

Δούρου: Ξανά στη σκηνή με το «γούρι» της

Η νέα περιφερειάρχης Αττικής με το ΣΥΡΙΖΑ πήρε το χαριτωμένο κοριτσάκι στην αγκαλιά της και γιόρτασε τη νίκη της

Δούρου: Ξανά στη σκηνή με το «γούρι» της
Με το ίδιο κοριτσάκι που είχε στα χέρια της η Ρένα Δούρου στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, εμφανίστηκε να κρατά στην αγκαλιά της και τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, πανηγυρίζοντας μαζί την νίκη της στην περιφέρεια Αττικής.

Η μικρούλα, που αυτή τη φορά είχε βάλει τα καλά της, φαίνεται πως είναι το «γούρι» της Ρένας Δούρου, καθώς όπως και την πρώτη φορά, έτσι και απόψε ήταν κοντά της την ώρα που μιλούσε προς τον συγκεντρωμένο κόσμο έξω από το εκλογικό της κέντρο στα Προπύλαια.

Η νέα περιφερειάρχης Αττικής με το ΣΥΡΙΖΑ πήρε το χαριτωμένο κοριτσάκι στην αγκαλιά της και γιόρτασε τη νίκη της, λέγοντας ότι από αύριο ξεκινά ο πόλεμος με τα συμφέροντα και ευχαριστώντας τον κόσμο που την ψήφισε.

Κλείσιμο
Η κίνησή της αυτή θύμισε σε πολλούς τον Αντρέα Παπανδρέου, όταν στην τελευταία του προεκλογική συγκέντρωση στις εθνικές εκλογές του 1985 είχε πάρει στην αγκαλιά του και χαιρετούσε το πλήθος ένα μικρό κοριτσάκι που του είχε προσφέρει ένα κόκκινο γαρύφαλλο.



Το κοριτσάκι που είχε πρωταγωνιστήσει στην προεκλογική καμπάνια του ΠΑΣΟΚ το 1985, είχε ανέβει στο βάθρο και είχε προσφέρει ένα κόκκινο λουλούδι στον τότε πρόεδρο του κόμματος, Αντρέα Παπανδρέου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης