Επαφές Χ.Παμπούκη στο Παρίσι

Επαφές Χ.Παμπούκη στο Παρίσι

Στη διάρκεια της παρουσίας του στη Γαλλική πρωτεύουσα θα συναντηθεί με στελέχη γαλλικών εταιριών για θέματα προσέλκυσης επενδύσεων, συνοδευόμενος από το Γενικό Γραμματέα Αποκρατικοποιήσεων κ. Γ. Χριστοδουλάκη

Επαφές Χ.Παμπούκη στο Παρίσι
Επαφές με στελέχη γαλλικών εταιριών για θέματα προσέλκυσης επενδύσεων θα έχει την Πέμπτη στο Παρίσι ο Υπουργός Επικρατείας κ. Χάρης Παμπούκης που επισκέπτεται τη γαλλική πρωτεύουσα για να απονείμει εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια το παράσημο του Ανωτέρου Ταξιάρχη του Τάγματος του Φοινίκος στον κ.Κλοντ Γκεαν, Γενικό Γραμματέα της Γαλλικής Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Στη διάρκεια της παρουσίας του στη Γαλλική πρωτεύουσα θα συναντηθεί με στελέχη γαλλικών εταιριών για θέματα προσέλκυσης επενδύσεων, συνοδευόμενος από το Γενικό Γραμματέα Αποκρατικοποιήσεων κ. Γ. Χριστοδουλάκη, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ κ. Π. Θεοφανόπουλο, και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΠΑ κ. Χ. Σαχίνη.

Η Διυπουργική Επιτροπή Αποκρατικοποιήσεων ανέθεσε σήμερα στην Alpha Bank και τη Rothschild το έργο του χρηματοοικονομικού συμβούλου για την διερεύνηση της δυνατότητας αξιοποίησης της συμμετοχής του Δημοσίου στη ΔΕΠΑ. Το Δημόσιο ελέγχει το 65 % των μετοχών της εταιρίας, ενώ το υπόλοιπο 35 % ανήκει στα ΕΛΠΕ και η ΔΕΗ έχει "οψιόν" για την αγορά του 30 %.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης