Συνάντηση Ντομπρόβσκις - Σταϊκούρα: Η Ελλάδα να συνεχίσει με μεταρρυθμίσεις και υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική

Συνάντηση Ντομπρόβσκις - Σταϊκούρα: Η Ελλάδα να συνεχίσει με μεταρρυθμίσεις και υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική

Τις προτεραιότητες της ελληνικής οικονομίας για την επίτευξη υψηλής και βιώσιμης ανάπτυξης υπογράμμισε ο υπουργός Οικονομικών στον αντιπρόεδρο της ΕΕ

EREDKg5W4AAoPSl
Τις προτεραιότητες της ελληνικής οικονομίας για την επίτευξη υψηλής και βιώσιμης ανάπτυξης υπογράμμισε στον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις, κατά τη συνάντησή τους στο περιθώριο του ECOFIN, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας. «Σήμερα είχα την ευκαρία να συναντήσω τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις και υπογράμμισα τις προτεραιότητες της ελληνικής οικονομίας για την επίτευξη υψηλής και βιώσιμης ανάπτυξης» έγραψε μετά τη συνάντηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο κ. Σταϊκούρας.

Σε αντίστοιχη ανάρτηση για τη συνάντηση, ο Βάλντις Ντομπρόβσκις έγραψε πως είχε μια καλή συζήτηση με τον υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας Χρήστο Σταϊκούρα. «Χαιρετίζουμε την επικείμενη αναπτυξιακή στρατηγική ως ένα δρόμο για τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Η Ελλάδα θα πρέπει να συνεχίσει την πορεία με μεταρρυθμίσεις και υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική»,σημείωσε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης