Πρόεδρος εμπορικού συλλόγου Αθηνών στον ΘΕΜΑ 104,6: Μάλλον θα πάμε καλύτερα από πέρυσι

Πρόεδρος εμπορικού συλλόγου Αθηνών στον ΘΕΜΑ 104,6: Μάλλον θα πάμε καλύτερα από πέρυσι

«Ελπίζω ότι μπαίνουμε σε πορεία που δεν θα ανατραπεί. Το 2019 κλείνει με σχετική αισιοδοξία και το 2020 θα είναι καλύτερη χρονιά» είπε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Σταύρος Καφούνης

xristogena-na
«Η αγορά δείχνει ότι κινειται σε καλούς ρυθμούς. Το περασμένο Σαββατοκύριακο μας έδωσε αισιοδοοξιά. Μάλλον θα πάμε καλύτερα από πέρυσι που ήταν το ζητούμενο εδώ και χρόνια» δήλωσε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης.

«Ελπίζω ότι μπαίνουμε σε πορεία που δεν θα ανατραπεί. Το 2019 κλείνει με σχετική αισιοδοξία και το 2020 θα είναι καλύτερη χρονιά» πρόσθεσε.

Όσον αφορά την περίοδο που ακολουθεί ο κ. Καφούνης δεσμεύτηκε ότι «θα είναι καλή περίοδος η περίοδος».

Ερωτηθείς από τον Μάκη Πολλάτο για την πρωτοβουλία της κυβέρνησης να θεσπίσει νομοθετικά το πλαίσιο για τις συγκεντρώσεις, ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου αρχικά παρατήρησε ότι «ξεπερνάμε τη μια πορεία την ημέρα και υπάρχουν ημέρες που έχουμε και δύο την ημέρα».

«Είναι ένα μέτρο που αφορά το καλό όλων. Και τους επιχειρηματίες και τους τουρίστες και τους ηλικιωμένους και τους κατοίκους της πόλης. Ελπίζω ότι στο τέλος του 2019 θα τελείωσουμε με τα αυτονόητα» κατέληξε ο κ. Καφούνης.

Κλείσιμο
2019 12 24 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΦΟΥΝΗΣ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης