Τετ α τετ Λαγκάρντ - Μητσοτάκη την Τρίτη στη Φρανκφούρτη

Η συνάντηση πραγματοποιείται στον απόηχο των δηλώσεών της σύμφωνα με τις οποίες η Ελλάδα έχει σημείωσει εντυπωσιακή πρόοδο - Αναμένεται να συζητηθούν η προοπτική ένταξης της Ελλάδας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης και τα πρωτογενή πλεονάσματα 

lagarddddd
Η Κριστίν Λαγκάρντ  θα συναντήσει τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για πρώτη φορά από την ανάληψη των καθηκόντων της ως επικεφαλής της ΕΚΤ την προσεχή Τρίτη στη Φρανκφούρτη.

Η συνάντηση θα γίνει στο πλαίσιο του αποχαιρετιστήριου δείπνου που θα παραθέσει η Λαγκάρντ για το απερχόμενο μέλος του ΔΣ Μπενουά Κερέ, του φαβορί για τη διαδοχή του Ντράγκι – τον οποίο όμως τελικά “απέκλεισε” η Ευρωπαϊκή καραμπόλα υποψηφίων κατά τις καλοκαιρινές διαπραγματεύσεις των ευρωπαίων ηγετών για τη πλήρωση των κορυφαίων θέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Κερέ έχει αναπτύξει προσωπική σχέση με τον Ελληνα πρωθυπουργό, και η πρόσκλησή του στο αποχαιρετιστήριο κάλεσμα προς τιμήν του δεν εκπλήσει. Σε αυτό θα έχουν την ευκαιρία για μια ουσιαστική συνεργασία ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κριστίν Λαγκάρντ.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες για τη συνάντηση Μητσοτάκη - Λαγάρντ στο Newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης