Wall Street: Σταϊκούρας και Τσάκος χτύπησαν το καμπανάκι κλεισίματος

Wall Street: Σταϊκούρας και Τσάκος χτύπησαν το καμπανάκι κλεισίματος

«Ημέρα Ελλάδος - Αμερικής στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης»: Το NYSE σε συνεργασία με την Capital Link διοργάνωσαν ειδική εκδήλωση προς τιμήν της Ελλάδος

staik-wal
Στo πλαίσιο του 21ου Ετήσιου Capital Link Invest in Greece Forum, το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης σε συνεργασία με την Capital Link διοργάνωσαν ειδική εκδήλωση προς τιμήν της Ελλάδος, την «Ημέρα Ελλάδος – Αμερικής στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης».

Συγκεκριμένα την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019, το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης παρέθεσε επίσημη δεξίωση προς τιμήν της Ελληνικής αποστολής, των ναυτιλιακών εταιρειών Ελληνικών συμφερόντων που είναι εισηγμένες στο New York Stock Exchange και των εταιρειών που συμμετείχαν στο Συνέδριο. Το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, ανήρτησε την Ελληνική σημαία στην Wall Street και εξέδωσε ειδικά αναμνηστικά μετάλλια για να τιμήσει τη μέρα αυτή.

Η φετινή «Ημέρα Ελλάδος – Αμερικής στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης» πραγματοποιήθηκε με την παρουσία Υπουργών και στελεχών ναυτιλιακών εταιρειών εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Νέας Υόρκης, καθώς και εταιριών που συμμετείχαν στο 21o Annual Capital Link Invest in Greece Forum, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την προηγούμενη ημέρα. To Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης – NYSE – υποδέχθηκε την Ελληνικη Αντιπροσωπεία και τις εισηγμένες εταιρίες στην «Ημέρα Ελλάδος στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης».

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης