Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί: Επιστρέφουν 24 φορές μέχρι τα Χριστούγεννα

Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί: Επιστρέφουν 24 φορές μέχρι τα Χριστούγεννα

Όσοι δεν ανταποκρίθηκαν στην βελτιωμένη ρύθμιση των 120 δόσεων αλλά και όσοι δεν σπεύσουν να ενταχθούν στη νέα πάγια ρύθμιση που ετοιμάζεται, αποτελούν πλέον πιθανούς στόχους για πλειστηριασμό

akinita-n
Με σφοδρότητα επιστρέφουν ξανά οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί της ΑΑΔΕ για χρέη στην εφορία.

Η παρατεταμένη προεκλογική περίοδος με τις διπλές κάλπες, η θερινή ραστώνη αλλά και οι 120 δόσεις που έμειναν ανοικτές επί σχεδόν 4 μήνες, ανήκουν πια στο παρελθόν. Όσοι δεν ανταποκρίθηκαν αλλά και όσοι δεν σπεύσουν να ενταχθούν στη νέα πάγια ρύθμιση που ετοιμάζεται, αποτελούν πλέον πιθανούς στόχους για πλειστηριασμό.

Ήδη «έτρεξαν» από τον Σεπτέμβριο επτά λειστηριασμοί για χρέη στην ΑΑΔΕ και άλλοι 24 παίρνουν πλέον σειρά, κάθε Τετάρτη από σήμερα μέχρι και μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα (18/12). Καθεμιά από τις έξι «Τετάρτες» δηλαδή, θα γίνονται από τέσσερις πλειστηριασμοί κατά μέσον όρο.

Αλλά και αμέσως μετά τις αργίες των εορτών, μέσα σε ένα μήνα από 15 Ιανουαρίου μέχρι 18 Φεβρουαρίου –δηλαδή σε 4 εβδομάδες- θα γίνουν άλλοι 24 πλειστηριασμοί. Δεν θα διεξάγονται όμως κάθε Τετάρτη πια, αλλά θα γίνονται πιο μαζικά ή ακόμα και σε άλλη ημέρα (πχ. Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020).

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης