Αυτή είναι η επένδυση των €400 εκατ. στο Πόρτο Χέλι

Αυτή είναι η επένδυση των €400 εκατ. στο Πόρτο Χέλι

Η πρώτη στρατηγική επένδυση στον τομέα του τουρισμού στην Ελλάδα η οποία επιτυγχάνει πλήρη αδειοδοτική ωρίμανση με την έκδοση άδειας δόμησης - Τι λέει ο Μίλτος Καμπουρίδης της Dolphin

eksooo-porto
Από τις πωλήσεις των κατοικιών, τη συμφωνία που έχει προηγηθεί με την Grivalia αλλά και δανεισμό θα καλυφθούν οι πρώτες χρηματοδοτικές ανάγκες για την επένδυση του Killada Hills, το μικτό τουριστικό project των 400 εκατ. ευρώ στην περιοχή της Ερμιονίδας στο Πόρτο Χέλι, για το οποίο χθές μπήκαν επισήμως οι υπογραφές για την οικοδομική άδεια στο υπουργείο Ανάπτυξης.

Ηδη, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε χθές ο κ. Μίλτος Καμπουρίδης, από την πλευρά του επενδυτή, ήτοι του ομίλου της Dolphin, έχουν διατεθεί κεφάλαια περί τα 80 εκατ. ευρώ (για αγορές ακινήτων, μελέτες, αδειοδοτήσεις κ.τ.λ.). Όπως επισημαίνει στο ΝΜ ο κ. Καμπουρίδης, το πρώτο κομμάτι της επένδυσης για το γκολφ και τις πρώτες υποδομές θα απορροφήσει επιπλέον 20 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 10 εκατ. ευρώ προκύπτουν από την περυσινή συμφωνία με τη Grivalia, του ομίλου Eurobank.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης