Ο κύβος ερρίφθη: Η Κομισιόν εγκρίνει το σχέδιο για τα κόκκινα δάνεια

bank7

Το σχέδιο Hercules θα βγάλει από τα βιβλία των τραπεζών περίπου 30 δισ. κόκκινων δανείων, θα βελτιώσει τις προοπτικές των τραπεζών και θα απελευθερώσει νέο δανεισμό στην πραγματική οικονομία.

Αύριο το πρωί αναμένεται εκτός απροόπτου η ανακοίνωση για το πράσινο φως από την Κομισιόν (DGComp – Διεύθυνση Ανταγωνισμού) για το σχέδιο μείωσης των κόκκινων δανείων που έχει υποβάλλει η Ελληνική κυβέρνηση, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NM.

Διαβάστε την συνέχεια στο newmoney.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Χαχαχα

Μπατακια όλου του κόσμου ενωθείτε.Κοιμοσαστε και η τύχη σας δουλεύει.Ειχατε με το μέρος σας το ΠΑΜΕ τώρα έχετε και επίσημα την Κομισιόν.Αλλοιμονο στα κορόιδα εμάς τους υπόλοιπους που δεν πήραμε δάνειο να αγοράσουμε σπιταρωνα στις πλάτες των άλλων.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

2_gr

Είσαι νέος έως 29 ετών, πτυχιούχος, που γνωρίζεις τουλάχιστον μία ξένη γλώσσα και έχεις μικρή ή καθόλου προϋπηρεσία; Κορυφαία στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων, όπως η Τράπεζα Πειραιώς, η AVIS και η Microsoft σε προκαλούν να πάρεις τη θέση τους!

mitarakis

Όπως υπογράμμισε ο υφυπουργός Εργασίας, ενώ η προηγούμενη κυβέρνηση είχε εξαγγείλει πως η καταβολή των αυξημένων συντάξεων χηρείας αποτελούσε βασικό της στόχο, τελικά δεν είχε υπολογίσει τα απαιτούμενα κονδύλια