Εξοικονομώ ΙΙ: Ανοίγουν οι αιτήσεις για την Αττική

Εξοικονομώ ΙΙ: Ανοίγουν οι αιτήσεις για την Αττική

Ενώ ο Κωστής Χατζηδάκης προαναγγέλλει ότι έρχεται και το «Εξοικονομών κατ' οίκον ΙΙΙ», με περισσότερους πόρους ώστε να εξυπηρετηθούν ακόμα περισσότεροι δικαιούχοι

spiti-attiki
Ξεκινούν σήμερα, Δευτέρα, οι αιτήσεις για το πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ στην Αττική, και οι ειδικοί περιμένουν καταιγισμό υποβολής αιτήσεων στην ειδική πλατφόρμα.

Την ίδια ώρα ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Κωστής Χατζηδάκης, δίνει ελπίδα σε όσους μείνουν απ’ έξω προαναγγέλλοντας ότι έρχεται και το «Εξοικονομών κατ’ οίκον ΙΙΙ», με περισσότερους πόρους ώστε να εξυπηρετηθούν ακόμα περισσότεροι δικαιούχοι.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηδάκης, «οι αιτήσεις συμμέτοχης στο εξής θα υποβάλλονται χωριστά ανά περιφέρεια και όχι ομαδοποιημένα ώστε να λειτουργήσει καλύτερα η πλατφόρμα. Επειδή υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, όσοι δεν μπουν τώρα στο πρόγραμμα να μην ανησυχούν γιατί πολύ σύντομα με περισσότερους πόρους θα ακολουθήσει και “Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον III”».

Η ύπαρξη νέου προγράμματος ή η αύξηση των πόρων για το υπάρχον είναι κάτι που ζητούν μετ’ επιτάσεως οι καταναλωτές, αφού λόγω της υψηλής ζήτησης τα κονδύλια που διατίθενται για το πρόγραμμα σε κάθε Περιφέρεια εξαντλούνται μέσα σε λίγες ώρες, αλλά και η αγορά που τονίζει και τα οφέλη του προγράμματος για το σύνολο της οικονομίας.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης