Ο Όμιλος Andromeda Seafood ανακοινώνει το διορισμό του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου

Ο Όμιλος Andromeda Seafood ανακοινώνει το διορισμό του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου

Ο Alex Myers αναλαμβάνει τα καθήκοντά του στα μέσα Νοεμβρίου 2019

Αlex_Myers
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Andromeda Seafood είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον διορισμό του Alex Myers ως Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου. Ο Όμιλος, που δραστηριοποιείται κυρίως στην τσιπούρα, το λαβράκι και τον κρανιό αναμένει την έγκριση από τις αρμόδιες αρχές για την προτεινόμενη ενοποίηση με τις εταιρείες ΝΗΡΕΑΣ ΑΕ και ΣΕΛΟΝΤΑ ΑΕ. Η συναλλαγή περιλαμβάνει τη συμμετοχή της AMERRA Capital Management LLC (κύριος μέτοχος του Ομίλου Andromeda Seafood) και της Mubadala Investment Company ως μετόχου στη συνδυασμένη επιχείρηση.

O Alex είναι ελληνικής καταγωγής από Έλληνες και Αμερικανούς γονείς και μεγάλωσε στην Αθήνα, προτού μεταβεί στις ΗΠΑ, όπου αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Yale. Κατά τη διάρκεια της 35χρονης διεθνούς επαγγελματικής του σταδιοδρομίας ανέλαβε υψηλές θέσεις σε πολυεθνικές εταιρείες όπως η Carlsberg, η Unilever, η Getinge Group και η Hilding Anders. Στο ενεργητικό του συμπεριλαμβάνονται επιτυχημένοι μετασχηματισμοί εταιρειών με βάση τις εξαγωγές και την οργανική ανάπτυξη. Ο Alex διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος τόσο σε εισηγμένες εταιρείες (Getinge Group και Arjo), όσο και σε εταιρείες συμμετοχών ιδιωτικών κεφαλαίων (Hilding Anders).

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που αναλαμβάνω μια μεγάλη δημιουργική πρόκληση και θα συμμετάσχω σε μια τόσο σημαντική για τον Όμιλο συγκυρία» δήλωσε ο Alex. «Τρεις εταιρείες που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μια ακόμη ισχυρότερη πλατφόρμα ανάπτυξης, πιο επωφελείς εταιρικές σχέσεις με τους πελάτες μας και να παρέχουν μια υγιεινή μεσογειακή διατροφή στους καταναλωτές μας. Ανυπομονώ να συνεργαστούμε μαζί, ως ομάδα, σε αυτό το σημαντικό ταξίδι προοπτικής και μετασχηματισμού.»

Ο Thor Talseth, Πρόεδρος τoυ Ομίλου Andromeda Seafood, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Alex θα ενταχθεί στην ανώτατη διοικητική μας ομάδα σε αυτό το σημαντικό για την ανάπτυξη της εταιρείας στάδιο για να συμβάλει ενεργά στη διαμόρφωση της περαιτέρω ανάπτυξής της. Διαθέτει αποδεδειγμένη εμπειρία σε επιτυχείς μετασχηματισμούς επιχειρήσεων, δίνει έμφαση στις ανάγκες των πελατών και την αποδοτικότητα της παραγωγής και γνωρίζει πως να δημιουργεί ομάδες υψηλών επιδόσεων.»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης