Η Hard Rock επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της για το Ελληνικό

eliniko

H αξία της επένδυσης εκτιμάται σε 1 δισ. ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί με ίδια κεφάλαια και τραπεζικό δανεισμό, τόσο από ξένες όσο και από ελληνικές τράπεζες

Επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, η Hard Rock International (HRI), ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της HRI Τζιμ Aλεν σε συνέντευξη τύπου στο Hard Rock Café- που βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας- ανακοίνωσε την πρόθεση της εταιρείας να συμμετάσχει στο διαγωνισμό για το Ελληνικό.

Όπως ανέφερε, η αξία της επένδυσης εκτιμάται σε 1 δισ. ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί με ίδια κεφάλαια και τραπεζικό δανεισμό, τόσο από ξένες όσο και από ελληνικές τράπεζες, καθώς ο όμιλος απολαμβάνει υψηλή βαθμολογία από τους τρεις μεγάλους οίκους πιστοληπτικής αξιολόγησης S&P, Moody’s και Fitch.

Ο Τζιμ Άλεν διευρκίνησε ότι ο όμιλος έχει τεράστια εμπειρία στον κλάδο της ψυχαγωγίας, εκφράζοντας την πρόθεσή του να δημιουργήσει κάτι μοναδικό για την Αθήνα, καθώς, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, «είναι ευκαιρία να φέρουμε εδώ και το δικό μας expertise». Άλλωστε, η πρόθεσή του κ. Αλεν είναι να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο τουριστικό και ψυχαγωγικό συγκρότημα παγκόσμιας εμβέλειας, το οποίο θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους τουρίστες από διάφορα μέρη του κόσμου. Εξάλλου, αυτός είναι ο τομέας εξειδίκευσης της εταιρείας. Σημειώνεται ότι ο Τζιμ 'Αλεν πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους του πρωθυπουργού και αρμόδιους υπουργούς, ενώ στη συνέντευξη τύπου δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τον τρόπο που τόσο ο πρωθυπουργός, όσο και όλοι οι εμπλεκόμενοι «τρέχουν τη διαδικασία». Όπως ανέφερε η επένδυση εκτιμάται ότι θα δημιουργήσει 3.000 νέες θέσεις εργασίας στις οικοδομικές εργασίες και περίπου 1.600 στις εγκαταστάσεις ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί σε διάστημα 20 - 26 μηνών.

Εκτός όλων των άλλων, ήταν μία διαφορετική συνέντευξη τύπου από τις συνηθισμένες. Μουσική, εδέσματα, βίντεο που παρέπεμπαν σε μουσικά βίντεο κλιπ, δώρα, αλλά και μία έκπληξη που έδωσε το στίγμα για το τι μέλλει γενέσθαι.

Υπό τους ρυθμούς της Άρνησης του Μίκη Θεοδωράκη με τη φωνή του Γρηγόρη Μπιθικώτση, παρουσιάστηκαν στο κοινό δύο νέα συλλεκτικά ενθύμια για τη συλλογή της Hard Rock. Ο Μίκης Θεοδωράκης δώρισε στην επιχειρηματικό όμιλο μια χειρόγραφη παρτιτούρα του από ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια του, «Την 'Αρνηση», το οποίο μελποιήθηκε το 1960 στο Παρίσι, σε ποίηση του νομπελίστα Γιώργου Σεφέρη. Η πρώτη ηχογράφηση έγινε το 1962 με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση, η οικογένεια του οποίου προσέφερε στη Hard Rock International το αγαπημένο του κομπολόι .Εξάλλου, η ηγεσία της Hard Rock διαβεβαίωσε τους παραβρισκόμενους ότι σκοπεύει να «εντάξει την Ελλάδα, τον πολιτισμό και το ιδιαίτερο τοπίο της» σε κάθε πτυχή του πρέτζεκτ.

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Λεφτά (δεν) υπάρχουν

5 δις δε λέγατε ότι θα επενδυθούν?? Πώς έγιναν ξαφνικά ...1?

κοινος νους

μεγαλη καψουρα εχετε εκει στο πρωτο...θεμα με την hard rock....καθε μερα ρεπορταζ....

έλεος

Πολύ πράσινο, τσιμεντώστε και λίγο ακόμα!

tpan

Hard Rock Hallelujah

ο

Απ ότι βλέπω δεν υπάρχουν λεφτά γι αυτό αργεί. Όλα τα υπόλοιπα δικαιολογίες.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

trape3

Η Διεύθυνση Ανταγωνισμού της Κομισιόν κατά το παρελθόν είχε διαπιστώσει παραβιάσεις του ανταγωνισμού στα σχήματα αναβαλλόμενης φορολογίας που χρησιμοποιήθηκαν για να ενισχυθούν τα κεφάλαια των τραπεζών

f1new1

Οι οικονομικές επιδόσεις και οι νέοι σχεδιασμοί των πρωταγωνιστών του κλάδου των σούπερ μάρκετ - Πώς δύο παίκτες κατάφεραν να ελέγχουν το 50% της αγοράς και οι μεγάλες προσπάθειες των άλλων μεγάλων του κλάδου