Κύκλοι ΥΠΟΙΚ: Ο Στουρνάρας συμβάλλει στην προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ

Κύκλοι ΥΠΟΙΚ: Ο Στουρνάρας συμβάλλει στην προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ

Πολιτικές σκοπιμότητες χρεώνουν στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κύκλοι του Υπουργείου Οικονομικών, με αφορμή τις προβλέψεις και τις διαπιστώσεις της Έκθεσης, που δημοσίευσε ο κεντρικός τραπζικός φορέας της χώρας για την ελληνική οικονομία

ypourgeiooikonomikwn_stournaras
Πολιτικές σκοπιμότητες ενόψει των επικείμενων εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, αποδίδουν στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα, κύκλοι του Υπουργείου Οικονομικών, σχολιάζοντας την Έκθεση που δημοσιεύτηκε τις προηγούμενες ώρες.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν... «Εάν ο κύριος Στουρνάρας είχε κάτι νέο να προσθέσει (πέραν του ότι είναι και εναντίον των 120 δόσεων), θα έβγαινε Δελτίο Τύπου από το υπουργείο Οικονομικών.

Αφού, όμως, ξεκίνησε νωρίς τη συμβολή του στην προεκλογική εκστρατεία της Νέας Δημοκρατίας, κοινοποιούμε εκ νέου την δήλωση του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου (15.5.19), την οποία είχε κάνει στην αρχή της επικουρικής καμπάνιας του κ. Στουρνάρα κατά του ΣΥΡΙΖΑ:

«Εκ παραδρομής σήμερα ο κ. Στουρνάρας διάβασε τους Προϋπολογισμούς της δικής του θητείας ως υπουργού Οικονομικών , όπου είχε μια κάποια δυστοκία στην επίτευξη στόχων. Είμαι βέβαιος ότι αν ανατρέξει στο δικό μας Προϋπολογισμό και δει προσεκτικά και τους οικονομικούς δείκτες θα διαπιστώσει ότι ο απαιτούμενος δημοσιονομικός χώρος υπάρχει».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης